Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Ευρυδίκη Παπαγεωργίου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ευρυδίκη Παπαγεωργίου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λοχαγού Χρονοπούλου 52, Άλιμος Τηλέφωνα Εργασίας: +302109813443 Τηλέφωνα Εργασίας: +306976796171 Website: odontiatros-alimos.gr

Βιογραφικό:

Η χειρουργός οδοντίατρος – εμφυτευματολόγος Ευρυδίκη Παπαγεωργίου, με έδρα της τον Άλιμο, είναι η εγγύηση που αναζητάτε για την πλήρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε σχετικού προβλήματος ταλαιπωρεί εσάς ή τους οικείους σας.

Με χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών περιστατικών και ακαδημαϊκή γνώση υψηλής πιστοποίησης, η χειρουργός οδοντίατρος – εμφυτευματολόγος Ευρυδίκη Παπαγεωργίου είναι στη διάθεσή σας για να σας παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου και προδιαγραφών.
Συνεχίζοντας την οικογενειακή οδοντιατρική παράδοση που κρατάει από το 1975, η Ευρυδίκη Παπαγεωργίου πραγματοποίησε τις σπουδές της στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών από το 1996 έως το 2001, οπότε και αποφοίτησε.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην εμφυτευματολογία στόματος σε διετές πρόγραμμα σπουδών της Γερμανικής Ακαδημίας Εμφυτευματολογίας (DGI – Deutsche Gesellschaft fur Implantologie), από το 2004-2006, της οποίας και είναι πλέον πιστοποιημένο μέλος.

Από το 2002 έχει αναλάβει τη λειτουργία του οικογενειακού οδοντιατρείου HAPPY smiles, στον Άλιμο.
Στο πλαίσιο της συνεχούς εξειδίκευσης και επιμόρφωσής της, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και work-shop σε όλους τους τομείς της επιστήμης της και συνέδρια στοματολογίας, ενδοδοντίας, περιοδοντολογίας και προσθετικής.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λοχαγού Χρονοπούλου 52, Άλιμος