Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ευστράτιος Κωνσταντουλάκης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ευστράτιος Κωνσταντουλάκης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Χάνδακος 63 & Βιστάκη, Ηράκλειο Κρήτης Τηλέφωνα Εργασίας: 2810 282823 Website: konstantoulakis.gr

Βιογραφικό:

1993 Πτυχίο Χειρουργού Οδοντιάτρου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με υποτροφία καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.)

1995 Παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος στην Αισθητική Οδοντιατρική (Postgraduate Program in Esthetic Dentistry, Baylor College of Dentistry).
1997 Πτυχίο ειδικότητος στην προσθετική και στα οδοντικά εμφυτεύματα από το πανεπιστήμιο Baylor College of Dentistry του Dallas,Texas, ΗΠΑ, μετά από επιτυχή ολοκλήρωση τριετούς μεταπτυχιακού προγράμματος προσθετικής.
1997 Πτυχίο Master of Science (MSc) από το πανεπιστήμιο Baylοr του Dallas,Texas, μετά από εκπόνηση ερευνητικής εργασίας και συγγραφή επιστημονικής διατριβής και δημοσίευση αυτής στο περιοδικό “The Journal of Prosthetic Dentistry”.
1998 Έώς και σήμερα : Άσκηση της οδοντιατρικής με έμφαση στην προσθετική, εμφυτευματολογία και αισθητική οδοντιατρική, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Χάνδακος 63 & Βιστάκη, Ηράκλειο Κρήτης