Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Ζήσης Βαϊτσίδης – Μαρία Λαγανά - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ζήσης Βαϊτσίδης – Μαρία Λαγανά

Triandria Smiles
Διεύθυνση Εργασίας: Ελευθερίας 21, Τριανδρία – Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310 913 678 / 690 6242 041 Website: triandria-smiles.gr

Βιογραφικό:

Βαϊτσίδης Ζήσης γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη. Εισήλθε στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002 από την οποία και αποφοίτησε το 2007 με βαθμό «Λίαν καλώς».

Το 2008-2009 εργάστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσκομείο Αθηνών και στην Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού, όπου και μετεκπαιδεύτηκε με 9μηνη παραμονή στην κλινική της Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Από το 2009 εως το 2011 εργάστηκε ως Οδοντίατρος στο 412 Στρατιωτικό Νοσκομείο Ξάνθης.
Το 2011 για 5 μήνες συμμετείχε στην διεθνή αποστολή της ISAF στο Αφγανιστάν ως εκπαιδευτής.
Στο τέλος του 2011 έως το 2014 υπηρέτησε στο Στρατιωτικό Οδοντιατρείο Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Από το 2014 έως 2017συμμετείχε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης της Οδοντοφαντιακής Χειρουργικής, Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας Στόματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έκτοτε εργάζεται ως επιμελητής στο Οδοντιατρείο Φρουράς Θεσσαλονίκης 424 ΓΣΝΕ.
Είναι μέλος:
• European Academy Dentomaxillofacial Radiology EADMRF
• American Academy of Oral and Maxillofacial Radiology AAOMR
Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει διαλέξεις εργασίες και συμμετοχές τόσο σε συνέδρια στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μαρία Ν. Λαγανά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από το 5ο Ενιαίο Λύκειο Αιγάλεω και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησε το 2016.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε σε ενδοδοντολογικό και κατόπιν σε οδοντιατρείο εμφυτευματολογίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της καθώς και μετέπειτα συμμετέχει σε οδοντιατρικά συνέδρια και ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση καθώς και την εισαγωγή νέων υλικών και τεχνικών στην καθημερινή κλινική πράξη.

Το επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει εργασίες που αφορούν όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής.
Από τον Ιανουάριο του 2017 ξεκίνησε η λειτουργία του οδοντιατρείου της στην περιοχή της Τριανδρίας Θεσσαλονίκης

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ελευθερίας 21, Τριανδρία – Θεσσαλονίκη