Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Θεόδωρος Δρακόπουλος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Θεόδωρος Δρακόπουλος

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Μενάνδρου 7, Μαρούσι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 8040719 / 6944294402 Website: drakopoulosdental.com

Βιογραφικό:

Ο Θεόδωρος Δρακόπουλος, DDS, MSc γεννημένος στην Αθήνα και απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (σειρα 11η) το 2004, από όπου και αποφοίτησε το 2010, με βαθμό πτυχίου “ Λίαν Καλώς”.

Mετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του καθηκόντων, μετέβη στις Η.Π.Α όπου και για έναν χρόνο παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Προσθετικής του Πανεπιστημίου της Minnesota (Advanced Education Program in Prosthodontics, University of Minnesota, School of Dentistry).

Το 2014 αποφάσισε να διευρύνει τις γνώσεις του στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων, συμμετέχοντας στο διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του είχε την τιμή να μαθητεύσει δίπλα σε ορισμένους από τους πιο καταξιωμένους εμφυτευματολόγους παγκοσμίως.

Το 2016 έλαβε το διπλωμα “Master of Science in Oral implantology”, εκπονώντας την διπλωματική του εργασία, με τίτλο “Mechanical complications of two different types of implants – abutment connection. The external – hex compared to the conical (morse taper) connection. A systematic review and a meta – analysis.”

Διατηρεί οικογενειακό ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι, όπου και ασχολείται με όλο το φάσμα της κλινικής οδοντιατρικής πράξης, με είδικευση στην εμφυτευματολογία, την προσθετική και την αισθητική οδοντιατρική.

Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εμφυτευματολογίας ICOI (International Congress of Oral Implantology) και συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια συνεχούς επιμόρφωσης στα πλαίσια της εμφυτευματολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μενάνδρου 7, Μαρούσι