Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Θεόδωρος Τασόπουλος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Θεόδωρος Τασόπουλος

Εξειδικευμένος Προσθετολόγος – Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Κύπρου 86 Α, Αργυρούπολη Τηλέφωνα Εργασίας: 210-9928598 / 6945545521 Website: proesthetic.gr

Βιογραφικό:

Ο Dr. Θεόδωρος Τασόπουλος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004. Έκτοτε εργάζεται στην οδοντιατρική κλινική που διατηρεί καλύπτοντας το φάσμα όλης της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Το 2008 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο αντικείμενο της Προσθετικής στο πανεπιστήμιο του Bristol (Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ το 2010 εκπόνησε την διδακτορική διατριβή του στο αντικείμενο της Προσθετικής σε συνεργασία με το τμήμα Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, σε συνέδρια με ομιλίες και έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά αλλά και ξενόγλωσσα περιοδικά στο αντικείμενο της Προσθετικής.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Κύπρου 86 Α, Αργυρούπολη