Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Θωμάς Μακρυνιώτης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Θωμάς Μακρυνιώτης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Σουμελά 34, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310 474864 Website: familydentist.gr

Βιογραφικό:

Τακτικό μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Στοματικής Εμφυτευματολογίας (ICOI), της Γερμανικής Εταιρείας Στοματικής Εμφυτευματολογίας (DGOI) και της Γερμανικής Εταιρείας Οδοντικής και Στοματικής Παθολογίας (DGZMK).

Επαγγελματική εμπειρία:

Από το 2013 μέχρι το 2016 εργάστηκα ως εμφυτευματολόγος, χειρουργός στόματος και οδοντίατρος με έμφαση σε περιστατικά υψηλής ιατρικής κι αισθητικής δυσκολίας στην ιδιωτική οδοντιατρική κλινική Zahnarztpraxis am Tuerltor und Marienplatz στο Pfaffenhofen an der Ilm και στο Wolnzach της Γερμανίας, όπου ήμουν συνέταιρος.

Από το 2009 μέχρι το 2013 εργάστηκα ως γενικός οδοντίατρος, εμφυτευματολόγος και χειρουργός στόματος στα οδοντιατρεία των Prof. Dr. Hausmann, Dr. Gebala και Dr. Weiland, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου.

Σπουδές:

Κάτοχος ακαδημαϊκού τίτλου “Master of Sciences in oral surgery and implantology” – Μάστερ στην εμφυτευματολογία και στη στοματική χειρουργική – από το πανεπιστήμιο Donau-Universität του Κρέμς στην Αυστρία (2013). / MSc in in oral surgery and implantology – Μάστερ στην εμφυτευματολογία και στη στοματική χειρουργική – από το πανεπιστήμιο Donau-Universität του Κρέμς στην Αυστρία (2013).

Διδακτορικό με τον ακαδημαϊκό τίτλο “Dr. med. Dent.” από το πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians-Universität του Μονάχου στη Γερμανίας, με θέμα επάνω στην διάγνωση του καρκίνου του στόματος, του φάρυγγα και του λάρυγγα (2010).

Απόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Ludwig-Maximilians-Universität του Μονάχου στη Γερμανία (2008).

Περαιτέρω Εκπαίδευση:

Πιστοποιημένη εξειδίκευση για τη χρήση και για τους κανόνες ασφαλείας του Laser από το ερευνητικό κέντρο LIFE της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Ludwig-Maximilians-Universität του Μονάχου (2005).

Πιστοποιημένη εξειδίκευση για την εφαρμογή κι αξιολόγηση τρισδιάστατης οδοντιατρικής απεικόνισης (cone beam CT), σύμφωνη με τον γερμανικό κανονισμό ακτινοπροστασίας (Fachkunde im Strahlenschutz für die dentale Volumentomografie)(2014).

Πιστοποιημένη εξειδίκευση για ιατρικό προσωπικό στην εφαρμογή πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού Βαυαρίας(2005).

Σεμινάρια:

Πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια επώνυμων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, επιστημονικών οργανώσεων (ICOI, DGOI, DGI, SCOI) και εταιρειών (Dentsply Implants, Geistlich Pharma, Straumann, Thommen Medical, Botiss Biomaterials, SIC invent) ειδικευμένων στα οδοντικά εμφυτεύματα, την αισθητική, την στοματική χειρουργική και τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη οδοντιατρική (Βελονισμός, Laser, νανουβριδικά εμφρακτικά υλικά, συγκόλληση ακίνητων αποκαταστάσεων, χειρουργική των ιγμορείων, κατευθυνόμενη οστική και ιστική αναγέννηση, προπροσθετική αναγέννηση).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Σουμελά 34, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη