Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ιάκωβος Δημητρίου – Dental Station - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ιάκωβος Δημητρίου – Dental Station

Πρότυπο οδοντιατρικό κέντρο
Διεύθυνση Εργασίας: Λουκά Μπέλου 1, Αμπελόκηποι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 6996 126 / 210 6996 984 Website: dental-station.com

Βιογραφικό:

Το πρότυπο οδοντιατρικό κέντρο iD Ιάκωβος Δημητρίου Dental Station Cerec Center βασίζεται πάνω σε Ευρωπαϊκά – Αμερικάνικα πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, σε διεθνή standards, πρωτόκολλα (ISO) εξοπλισμού, στελέχωσης, εκτέλεσης, προστασίας και ασφάλειας. Εδώ ο ασθενής είναι η πρώτη προτεραιότητα μας και οφείλουμε η αντιμετώπιση και θεραπεία του να γίνει με άριστο – επαγγελματικό, ανθρώπινο – φιλικό τρόπο στον ελάχιστο χρόνο, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

Το κέντρο μας iD Ιάκωβος Δημητρίου Dental Station Cerec Center είναι το 1ο κέντρο ρομποτικής οδοντιατρικής, πιστοποιημένη κλινική εφαρμογής και εκπαίδευσης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ISCD και ο επιστημονικός διευθυντής ID. Ιάκωβος Δημητρίου ο μοναδικός πιστοποιημένος εκπαιδευτής ρομποτικών τεχνικών στην Ελλάδα!

– Το βασικότερο πλεονέκτημα της κλινικής μας είναι η στελέχωσή της με διακεκριμένους, έμπειρους συνεργάτες ΟΛΩΝ των ειδικοτήτων στον ίδιο χώρο, ενώ πλαισιώνονται επίσης με επαγγελματίες γραμματείς, βοηθούς οδοντιάτρων, εξωτερικούς συνεργάτες (ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, αισθητικούς κ.α.) για ολιστική αντιμετώπιση.

Η αναγνωρισιμότητα και η ποιότητα όλων των συνεργατών μας, έχει κάνει την κλινική μας κέντρο εκπαίδευσης άλλων οδοντιάτρων και φοιτητών, ενώ συχνά πραγματοποιούν ομιλίες και σεμινάρια επιμόρφωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνεργαζόμαστε με διεθνείς φορείς, εταιρίες και Πανεπιστήμια σε θέματα έρευνας, σύνταξη βιβλιογραφίας, διεξαγωγή συνεδρίων κ.α., ενώ είμαστε μέλη πολλών επιστημονικών και οδοντιατρικών Ακαδημιών. Η συνεργασία της κλινικής μας με άλλες ειδικότητες της ιατρικής γενικότερα ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου της αισθητικής, ολιστικής, ομοιοπαθητικής, βελονισμού, βιοσυντονισμού συνεισφέρουν σε σχέδια θεραπείας μας. Γνωστές κλινικές της Αθήνας συνεργάζονται μαζί μας για ολική αναισθησία ή μέθη για αντιμετώπιση δύσκολων, πολύπλοκων περιστατικών.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λουκά Μπέλου 1, Αμπελόκηποι