Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ιωάννα Μαργώνη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ιωάννα Μαργώνη

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ηφαίστου 9 & Δήμητρας 3Α, Βάρη – Αττικής Τηλέφωνα Εργασίας: 2111821141 / 6948009146 Website: i-dental.gr

Βιογραφικό:

Η Οδοντίατρος ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΓΩΝΗ γεννήθηκε στην Αθήνα. Το 2012 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Μετά το πέρας των σπουδών της, έκανε το πρώτο μεταπτυχιακό της στο City Unity College πάνω στην εμφυτευματολογία και Laser στην οδοντιατρική. Ταυτόχρονα εργάστηκε για ένα χρόνο σε γνωστή οδοντιατρική κλινική στο Κολωνάκι αποκτώντας εμπειρία στα εμφυτεύματα και στην οστική και ιστική αναγέννηση με χρήση αυξητικών παραγόντων του αίματος μετά από φυγοκέντριση.

Η έρευνα της με τίτλο “A Case-Study of Seven Dental Implants Placed in the Maxillary Sinus with Intentional Schneiderian Membrane Perforation” δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό JIACD το 2014.,vol6.,No.1

Κατά το χρονικό διάστημα 2012-2017 μετέβη μόνιμα στην Αγγλία όπου εργάστηκε ως συνεργάτης Οδοντίατρος, αποκτώντας μεγάλη κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα της θεραπευτικής, επανορθωτικής και αισθητικής οδοντιατρικής ενηλίκων και παιδιών.

Το 2013 απέκτησε πιστοποίηση για σύγχρονες μεθόδους εκτέλεσης Ενδοδοντικής Θεραπείας.

Το 2016, έχοντας ολοκληρώσει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους φοίτησης, έλαβε τον τίτλο του Master Of Science in Conservative Dentistry (MSc Conservative Dentistry) από το διεθνώς διακεκριμένο Πανεπιστήμιο UCL Eastman Dental Institute του Λονδίνου, Αγγλία. Το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα της έδωσε τη δυνατότητα εμβάθυνσης και εξειδίκευσης στα εμφυτεύματα και επιευμφυτευματικές αποκαταστάσεις, την προσθετική και αισθητική οδοντιατρική. Στη μεταπτυχιακή της διατριβή ασχολήθηκε με την εργαστηριακή ανάπτυξη μικροβίων σε υλικά επιεμφυτευματικών και κινητών αποκαταστάσεων και τρόπους αντιμετώπισης του. Η έρευνα της δημοσιεύτηκε από επιστημονικο περιοδικό IJP ΤΟ 2018.

Μετά το πέρας των μεταπτυχιακών της σπουδών συνέχισε να εργάζεται ως συνεργάτης σε εξειδικευμένες ιδιωτικές Πολυκλινικές του κεντρικού Λονδίνου,όπως στo Chelsea, Bayswater και City του Λονδίνου καθώς και σε γνωστή αλυσίδα οδοντιατρείων της BUPA με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Επανορθωτική αποκατάσταση σύνθετων περιστατικών όπως και στην αντιμετώπιση ασθενών με «οδοντιατρική φοβία».

Το 2016 πήρε πιστοποίηση στην Αισθητική της πρόσθιας ζώνης σε κλινική της Harley street του Λονδίνου.

Παρακολουθεί πλήθος διεθνών και εγχώριων Συνεδρίων με στόχο τη διαρκή επιμόρφωση και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας.

Αποτελεί μέλος:
– του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής
– της Βρετανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (BDA)
– του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηνωμένου Βασιλείου (GDC)
– του International Team of Implantology (ITI).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ηφαίστου 9 & Δήμητρας 3Α, Βάρη – Αττικής