Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ιωάννης Βαρμπομπίτης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ιωάννης Βαρμπομπίτης

Γενική οδοντιατρική – Στοματολογία – Παιδοδοντία
Διεύθυνση Εργασίας: Σωκράτους 15, Κάτω Κηφισιά Τηλέφωνα Εργασίας: 210 8080113 / 6909915014 Website: homeo-oral.gr

Βιογραφικό:

Ο κος Βαρμπομπίτης αποφοίτησε το 2004 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2005 έως το 2012 ειδικεύτηκε στην Παθολογία Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2015 ειδικεύεται στην Ομοιοπαθητική στην Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια επιμόρφωσης, όπου έχει παρουσιάσει και στοματολογικές και συναφείς οδοντιατρικές εργασίες. Από το 2015, σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς και με την υποστήριξη χορηγών όπως της Frezyderm, κάνει παρουσιάσεις στους παιδικούς σταθμούς με θέμα τη σωστή διατροφή και τη διατήρηση της στοματικής υγιεινής καθώς και οδοντιατρική εξέταση των παιδιών.

Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, όπου ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων των δοντιών, των ούλων, της γλώσσας, των χειλιών και του στοματικού βλεννογόνου. Δίνει μέγιστη έμφαση στην πρόληψη των διαφόρων παθήσεων των δοντιών και του στόματος καθώς και στη σωστή στοματική υγιεινή.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Σωκράτους 15, Κάτω Κηφισιά