Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ιωάννης Σουλτάνης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ιωάννης Σουλτάνης

Χειρουργός Οδοντίατρος- Προσθετολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Όλγας 35 & Γούναρη 137, Γλυφάδα Τηλέφωνα Εργασίας: 694 853 2887 Website: odontiatros-soultanis.gr

Βιογραφικό:

Ο κος Γιάννης Σουλτάνης εγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας μετά από Πανελλήνιες εξετάσεις και απέκτησε το πτυχίο της Οδοντιατρικής το 2000. Την ίδια περίοδο εργάσθηκε σαν γενικός οδοντίατρος σε Οδοντιατρική Κλινική για 2 έτη με έμφαση στα επείγοντα περιστατικά και την αντιμετώπιση ασθενών με ειδικές ικανότητες.

Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Προσθετολογία (Κινητή και Ακίνητη προσθετική και εμφυτεύματα σε 3ετές πρόγραμμα στο UNMC, COD (University of Nebraska Medical Center, College of Dentistry) στις ΗΠΑ. Την ίδια περίοδο απέκτησε το Master of Science στη Βιολογία Στόματος αφού ολοκλήρωσε 2ετές ερευνητικό πρόγραμμα και έτσι ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2004.

Μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική της Αθήνας για 4 έτη στην προπτυχιακή κλινική στον τομέα της Προσθετικής. Επίσης έχει συνεργαστεί με το Dentist Education Institute όπου έχει διδάξει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα χειρουργικής και εμφυτευμάτων.

Από το 2005 εργάζεται σαν εξειδικευμένος Προσθετολόγος και διατηρεί το ιατρείο με την επωνυμία Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα όπου σε συνεργασία με γενικό οδοντίατρο την κα Ελένη Κανελλάκη και άλλους εξειδικευμένους οδοντιάτρους παρέχουν ένα πλήρες φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών. Ο κος Σουλτάνης έχει συμμετάσχει σε ερευνητικές εργασίες και δημοσιεύσεις και παρακολουθεί συνέδρια στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Όλγας 35 & Γούναρη 137, Γλυφάδα