Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Ιωαννίκη Γ. Τζωράκη DMD - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ιωαννίκη Γ. Τζωράκη DMD

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ζωγράφου 3, Ηράκλειο Κρήτης Τηλέφωνα Εργασίας: 2810 287728 Τηλέφωνα Εργασίας: 6942 711133 Website: cretasmile.gr

Βιογραφικό:

Η Ιωαννίκη Γ. Τζωράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή και στο Αγγλόφωνο Τμήμα του Comenius University, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, ενώ το 2016 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Ιατρικού Πανεπιστήμιου της Βάρνας, αποσπώντας έπαινο Αριστείας  κατατάσσοντάς την στην 1η θέση, καθώς και τον τίτλο πτυχίου: Educational qualification degree of Master and the professional qualification of Physician in Dental Medicine, D.M.D.-Stomatologist.

Με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή σε οδοντιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η οδοντίατρος Ιωαννίκη Τζωράκη προσφέρει ποιοτική οδοντιατρική φροντίδα και αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών που αφορούν στην οδοντική χειρουργική, στην αισθητική και στην προσθετική οδοντιατρική. Αναλαμβάνει, επίσης, περιστατικά παιδοδοντίας με φροντίδα, σεβασμό και κυρίως αγάπη για τους μικρούς της ασθενείς.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ζωγράφου 3, Ηράκλειο Κρήτης