Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Καστανίδου Λιλίκα, Κουραμάς Δημήτρης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Καστανίδου Λιλίκα, Κουραμάς Δημήτρης

Χειρουργοί Οδοντίατροι – Κ&Κ DENTAL CLINIC
Διεύθυνση Εργασίας: Ασκληπιού 20, Λάρισα Τηλέφωνα Εργασίας: 2410550646 / 6936101151 Website: kkdentalclinic.gr

Βιογραφικό:

Ο Κουραμάς Δημήτριος είναι απόφοιτος του Comenius University της Μπρατισλάβας, με βαθμό πτυχίου «Άριστα». Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις ως πεζοναύτης, με την ειδικότητα του στρατιωτικού οδοντιάτρου, ενώ, στη συνέχεια, ειδικεύτηκε επί μία τριετία (2015-2018) στην οδοντοφατνιακή χειρουργική, χειρουργική εμφυτευματολογία και ακτινολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας Master of Science (MSc). Έχει λάβει μέρος σε πλήθος ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με κύρια θέματα τα οδοντικά εμφυτεύματα και την ανύψωση του ιγμορείου.

Η Καστανίδου Λιλίκα είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πιστεύει στην αναγκαιότητα της διαρκούς ενημέρωσης για τις εξελίξεις στην επιστήμη της, γι’ αυτό και έχει λάβει μέρος σε ένα μέγαλο αριθμό σεμιναρίων και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, όπως το μονοετές master στο Πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες πάνω στην προσθετική επί εμφυτευμάτων και το KT Training στο Λονδίνο πάνω στα μπότοξ και dermal fillers.

Έχει, επίσης, μετεκπαιδευθεί στη σύγκλειση στο τμήμα προσθετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ασκληπιού 20, Λάρισα