Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Κατερίνα Θεμιστοκλέους-Τζώρτζη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κατερίνα Θεμιστοκλέους-Τζώρτζη

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Μιχαήλ Αγγέλου 53, Ιωάννινα Τηλέφωνα Εργασίας: 2651 083001 Website: ioanninadentalstudio.gr

Βιογραφικό:

Η Δρ. Κατερίνα Θεμιστοκλέους-Τζώρτζη σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή του King’s College London, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και αποφοίτησε το 2000.
Στη συνέχεια δούλεψε για δύο χρόνια σαν επιστημονική συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Manchester (2000-01) και κατόπιν στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου (2001-02).
Ακολούθως δούλεψε για τρία χρόνια (2002-05) σε παιδοδοντιατρικές κλινικές του Manchester. Κατόπιν εργάστηκε σαν χειρούργος οδοντίατρος για τρία χρόνια σε ιδιωτικό οδοντιατρείο (2005-08).
Η Κατερίνα μετά τη λήψη του πτυχίου της, παράλληλα με την εργασία της παρακολούθησε τρεις (3) κύκλους μεταπτυχιακών σπουδών συνολικής διάρκειας τριών (3) ετών. Πιο συγκεκριμένα παρακολούθησε:
α) από 07/08/2000 μέχρι και 31/07/2001 κύκλο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο Πανεπιστημιακό Οδοντιατρικό Νοσοκομείο του Μάντσεστερ,
β) από 01/08/2001 μέχρι και 28/07/2002 παρόμοιο κύκλο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο Πανεπιστημιακό Οδοντιατρικό Νοσοκομείο του Ληντς και
γ) από 15/10/2004 μέχρι και 18/10/2005 κύκλο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στην επανορθωτική οδοντιατρική με έμφαση στα εμφυτεύματα.
Η δημιουργία δικού της σύγχρονου οδοντιατρείου ήταν όνειρο ζωής για να προσφέρει υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες σ’ ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Προτεραιότητα της είναι πάντα η καλή επικοινωνία με τον ασθενή και η ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία.
Υπηρεσίες
Στο ευχάριστο περιβάλλον του οδοντιατρείου παρέχονται, πέραν των καθιερωμένων, και οι ακόλουθες οδοντιατρικές υπηρεσίες:
1. Αισθητικές αποκαταστάσεις με την νέα ολοκεραμική τεχνική
2. Λεύκανση. Ορατά αποτελέσματα για λευκότερα δόντια σε μια επίσκεψη.
3. Ειδικός καθαρισμός δοντιών για καπνιστές με ειδικό μηχάνημα AirFlow που αφαιρεί όλες τις χρωστικές από καφέ, κρασί κλπ.
4. Ειδική προσέγγιση για παιδιά λόγω προηγούμενης εκτεταμένης κλινικής εμπειρίας της οδοντιάτρου με παιδιά
5. Λήψη ακτινογραφιών με ειδικό ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα που μειώνει την ακτινοβολία στον ασθενή. Γρήγορη επεξεργασία της ακτινογραφίας από τον υπολογιστή.
6. Ειδική προσέγγιση για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εύκολη πρόσβαση στο οδοντιατρείο.
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μιχαήλ Αγγέλου 53, Ιωάννινα