Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Κατερίνα Θεοχαροπούλου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κατερίνα Θεοχαροπούλου

Παιδοδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λ. Γαλατσίου 80, Γαλάτσι Τηλέφωνα Εργασίας: 2114007507 / 6932163767 Website: katerinatheocharopoulou.gr

Βιογραφικό:

Η Κατερίνα Θεοχαροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοίτησε στο δημοτικό σχολείο Άγιος Παύλος στα Πατήσια και μετέπειτα στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών απ΄ όπου έλαβε το πτυχίο το 2009.

Εργάσθηκε σαν γενικός οδοντίατρος για 1 χρόνο στο Οδοντιατρικό Τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και μετέπειτα σε ιδιωτική κλινική στην Αγγλία συμβεβλημένη με το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας.

Το 2011 έγινε δεκτή στην Οδοντιατρική σχολή  (ACTA) του Άμστερνταμ της Ολλανδίας για την εξειδίκευση της στην Παιδοδοντιατρική την οποία ολοκλήρωσε το 2014 αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην οδοντιατρική φροντίδα παιδιών και ατόμων με ειδικές ικανότητες (ΑμεΑ) αλλά και στη διεκπεραίωση οδοντιατρικής θεραπείας με χρήση μέθης, καταστολής και γενικής αναισθησίας..

Παράλληλα με την μετεκπαιδευσή της εργάστηκε σαν παιδοδοντίατρος σε ιδιωτική κλινική στο Αμστερνταμ-Ολλανδία. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, εργάζεται σαν παιδοδοντίατρος σε ιδιωτικές κλινικές ενώ είναι και επιστημονικός συνεργάτης του Παιδοδοντιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ολλανδικά.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λ. Γαλατσίου 80, Γαλάτσι