Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Κρίστα Καράνη – Κυρίμης Γεώργιος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κρίστα Καράνη – Κυρίμης Γεώργιος

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Μανωλάκη 5-7, Λάρισα Τηλέφωνα Εργασίας: 2411 101883 Τηλέφωνα Εργασίας: 6947 283582 Website: odontiatreio-larisa.gr

Βιογραφικό:

Κυρίμης Γεώργιος

Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Λάρισας το έτος 2000 και έπειτα ακολούθησε εξαετής κύκλος σπουδών , λαμβάνοντας τον τίτλο του χειρούργου οδοντίατρου (DDS,Master Degree, Doctor of Dental medicine)

Στο ξεκίνημα της οδοντιατρικής του καριέρας (Ιούλιο με Δεκέμβριο 2007) εργάστηκε αρχικά σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Λάρισα στη θέση του βοηθού οδοντιάτρου.

Στη συνεχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του Θητεία (Φεβρουάριος 2008 – Φεβρουάριος 2009) στο υγειονομικό σώμα στρατού εκτελώντας καθήκοντα χειρούργου οδοντίατρου,στην παραμεθόριο νήσο Μεγίστης (Καστελόριζο) παρέχοντας οδοντιατρική φροντίδα στο σώμα στρατού και στους κατοίκους του νησιού και επειτα στο 404 στρατιωτικό νοσοκομείο Λάρισας.

Το 2009 αποφάσισε να συνεχίσει την μετεκπαιδευτική του πορεία στην Μ.Βρετανία.

Από τον Ιούλιο του 2009 έως και τον Νοέμβρη του 2014 εργάστηκε στη θέση του συνεργάτη χειρούργου οδοντίατρου στην οδοντιατρική πολυκλινική Longton Dental Practice. Κατά τη διάρκεια της εργασίας στην κλινική ολοκλήρωσε παράλληλα την μετεκπαίδευσή του πάνω στα οδοντικά εμφυτεύματα.

Μετά το πέρας της μετεκπαίδευσής του στα οδοντικά εμφυτεύματα το 2011, ξεκίνησε να παρέχει τις υπηρεσίες του και ως επιστημονικός συνεργάτης τόσο στην προαναφερθείσα κλινική όσο και στην οδοντιατρική πολυκλινική Στοουν της Αγγλίας (Stone Dental Practice) σε ότι αφορά την αντιμετώπιση ασθενών που χρίζουν την ανάγκη τοποθέτησης οδοντικών εμφυτευμάτων.

Το Νοέμβριο του 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να συνεργαστεί και να συνδράμει στο ιδιωτικό οδοντιατρείο το οποίο διατηρεί με την γυναίκα του Κρίστα Καράνη, επίσης οδοντίατρο ιδιώτη από το 2009, στον ιδιόκτητο χώρο που πλέον διατηρεί από κοινού στην οδό Μανωλάκη 5-7 στη Λάρισα (απέναντι από το σπίτι του στρατηγού) .

Παράλληλα συνεργάζεται με οδοντιατρικές κλινικές της Αγγλίας παρέχοντας υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής και εμφυτευματολογιας.

(2015) Oswestry dental practice,Shropshire U.K,   (2016)  Longton Dental Practice, West Midlands,U.K ,    (2017) Sneyd Green dental Practice, West Midlands,U.K ,  (2018) Bucknall dental Practice, West Midlands,U.K,  (2019)Westbury Park dental practice ,West Midlands,UK

Καράνη Χρυσάνθη

Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Λάρισας το 2000 και έπειτα ακολούθησε εξαετής πανεπιστημιακός κύκλος σπουδών λαμβάνοντας τον τίτλο του Χειρουργού οδοντίατρου. (Master Degree)

Έχει ολοκληρώσει μετεκπαιδευτικλό κύκλο σπουδών πάνω στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής (UCL,London, Eastman dental institute)

Αισθητικές προσθετικές αποκαταστάσεις, ανάλυση χαμογέλου.

Μετεκπαίδευση πάνω στην έγγυρη διάγνωση και πρόληψη οδοντικών προβλημάτων ψηφιακή απεικόνιση και ανάλυση στο FTV της Σουηδίας.

Η οδοντίατρος αρχικά εργάστηκε σε οδοντιατρική πολυκλινική στο Carlshamn της Σουηδίας (Δεκέμβριος 2006 – Φεβρουάριος 2008) εκτελώντας καθήκοντα χειρούργου οδοντίατρου.

Έπειτα για την περίοδο Φεβρουάριος 2008 – Ιούνιος 2009 εργάστηκε σε πολυκλινική στο Christianstad της Σουηδίας εκτελώντας καθήκοντα χειρούργου οδοντίατρου και έλαβε μετεκπαίδευση πάνω στον τομέα της ψηφιακής απεικόνισης ακτινογραφίας.

Τον Ιούλιο του 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και έκανε την έναρξη του οδοντιατρείου της που διατηρεί έως και σήμερα επί της οδού Μανωλάκη 5-7  (απέναντι από το σπίτι του στρατηγού).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μανωλάκη 5-7, Λάρισα