Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Κυριάκος Κόκκινος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κυριάκος Κόκκινος

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Παπάγου 131, Ζωγράφου Τηλέφωνα Εργασίας: 2107470650 Website: kokkinos-dental.gr

Βιογραφικό:

Ο χειρουργός οδοντίατρος Κυριάκος Α. Κόκκινος, γεννήθηκε το 1981 και κατάγεται από την Ζάκυνθο.

Εισήχθη πρώτος στις εξετάσεις κατάταξης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε με υποτροφία. Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

Κατά τα έτη 2012-2013 ήταν Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Ακίνητης Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 2012 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Είναι τ. επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του νοσοκομείου ”Ερρίκος Ντυνάν”. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ιατρεία και κλινικές σε Αθήνα, Βούλα και Παλλήνη.

Έχει έντονη επιστημονική δραστηριότητα με συμμετοχή σε πλήθος διεθνών και πανελληνίων συνεδρίων. Η εργασία του με τίτλο ”Predicting the Final Result in Implant-Supported Fixed Restorations for Completely Edentulous Patients” έχει δημοσιευτεί στο διεθνές περιοδικό ”Journal of Esthetic and Restorative Dentistry”.

Από το 2012 είναι μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Παπάγου 131, Ζωγράφου