Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Κωνσταντίνος Καλόγηρος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κωνσταντίνος Καλόγηρος

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Αγίου Ιωάννου 28, Αγία Παρασκευή Τηλέφωνα Εργασίας: 2106084820 – 6948333407 Website: kalogirosdentalclinic.gr

Βιογραφικό:

Η κλινική μας δημιουργήθηκε το 2016 από το Χειρουργό Οδοντίατρο Κωνσταντίνο Καλόγηρο. Ο κύριος Καλόγηρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2005 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, από την οποία και  αποφοίτησε το 2010.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε ως οδοντίατρος στο ιατρείο γνωστού και καταξιωμένου Οδοντίατρου της Αττικής.

Στη συνέχεια μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο ,όπου εργάστηκε για 5 συναπτά έτη σε δύο μεγάλες και σύγχρονες κλινικές, στο Cambridge και το Liverpool αντίστοιχα. Κατά τη περίοδο αυτή προσέφερε ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών σε μεγάλο αριθμό ασθενών στο NHS (National Health System) . Παράλληλα εργαζόταν και στον ιδιωτικό τομέα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για τις αισθητικές αποκαταστάσεις των οδοντοστοιχιών.

Ακολούθησε η υπηρεσία του στον Ελληνικό Στρατό , στο πλαίσιο του οποίου προσέφερε οδοντιατρικές υπηρεσίες στο Γενικό Επιτελείο Στρατού στην Εθνική Άμυνα, στο στρατόπεδο του Καστελόριζου και τους κατοίκους του Καστελόριζου.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αγίου Ιωάννου 28, Αγία Παρασκευή