Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Μαυρογένης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κωνσταντίνος Μαυρογένης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ι. Μαρκάκη 11 Κουμπές, Χανιά Τηλέφωνα Εργασίας: +30 28210 90981 Website: odontiatroschania.com

Βιογραφικό:

Ονομάζομαι Μαυρογένης Κωνσταντίνος και εκπαιδεύτηκα στην οδοντιατρική επιστήμη με την 6ετή φοίτησή μου στο University of Pavol Josef Safarik της Σλοβακίας όπου και εργάστηκα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Louis Pasteur Teaching Hospital στην πολυκλινική αφιερωμένη στον τομέα της Στοματολογίας.

Στη συνέχεια υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως οδοντίατρος, αρχικά στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και αργότερα στο 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Ζήρου.

Έπειτα παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας και κατέχω δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας, Γερμανία (University of CologneGermany) και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Οδοντιάτρων Εμφυτευματολόγων (European Association of Dental Implantologist – BDIZ EDIδίπλα σε πρωτοπόρους χειρουργούς όπως ο Otto Zuhr, Marcus Hurzeler και Egon Euwe .

Έχω πιστοποιηθεί σε «καινοτομίες στην ενδοδοντία, η διαδρομή για επιτυχημένη ενδοδοντία» από τον ενδοδοντιστή Χανιώτη Αντώνη.

Αργότερα, μου απονεμήθηκε το δίπλωμα γναθοπροσωπικής ακτινολογίας με έμφαση στις ψηφιακές τεχνικές και στην οδοντιατρική υπολογιστική τομογραφία από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ασκώ την οδοντιατρική στην ιδιωτική μου οδοντιατρική κλινική στα Χανιά με έμφαση στα οδοντικά εμφυτεύματα και κύριό μου μέλημα το χαμόγελό σας. Παράλληλα, παρακολουθώ σεμινάρια και ημερίδες οδοντιατρικής στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης και υιοθέτησης καινοτομιών για την επίτευξη της απόλυτης αισθητικής στο χαμόγελό σας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ι. Μαρκάκη 11 Κουμπές, Χανιά