Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος

Ειδικός Προσθετολόγος- Χειρουργός οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Γεωργιου Αθανασιάδη Νοβα 70, Ναύπακτος Τηλέφωνα Εργασίας: 26340 22686 Τηλέφωνα Εργασίας: 6972 556086 Website: puresmile.gr

Βιογραφικό:

Dr. Kων/νος Παναγιωτόπουλος

Ειδικός Προσθετολόγος- Χειρουργός οδοντίατρος

DDS Θεσ/νικη  MSc MClinDent Λονδινο

Ο Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο.  Το 2001 έγινε δεκτός στην Οδοντιατρική σχολή της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), όπου και αποφοίτησε το 2007.  Αφού υπηρέτησε ως οδοντίατρος στο Υγειονομίκο σώμα στρατού ξηράς για ένα χρόνο, εργάστηκε στην Αθήνα ως οδοντίατρος μέχρι το 2009.

Το 2009 έγινε δεκτός για μεταπτυχιακές σπουδές στο διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο του Λονδινού της Μεγάλης Βρετανίας U.C.L. EASTMAN DENTAL HOSPITAL, όπου και μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική στόματος.

Από το 2010 εώς το 2013 εξιδικεύθηκε στην Προσθετική οδοντιατρική στο Queen Mary University, Royal London Hospital, όπου και εκπαιδεύτηκε στην τοποθέτηση και αποκατάσταση των εμφυτευμάτων, στην αισθητική οδοντιατρική (ολοκεραμικές στεφάνες και όψεις) και στην προσθετική αποκατάσταση επιπλεγμένων  και δύσκολων περιστατικών.

Από το 2013 εως το 2017, ως ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου της Μεγάλης Βρετανίας, εργάστηκε σε ιδιωτικές κλινικές στο Λονδίνο.

Το οδοντιατρείο PureSmile άνοιξε τις πόρτες του στην Ναύπακτο το 2017.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Γεωργιου Αθανασιάδη Νοβα 70, Ναύπακτος