Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Γναθοχειρουργός
Διεύθυνση Εργασίας: Ξηρομέρου 3, Αμπελόκηποι Τηλέφωνα Εργασίας: 2106983569 Website: papadimitriou-gnathoxeirourgos.gr

Βιογραφικό:

Αποφοίτησε από τη ΣΣΑΣ – Οδοντιατρική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νικης, το 1991 και υπηρέτησε σε θέσεις του Υγειονομικού Σώματος του Στρατού, ασκώντας παράλληλα και ιδιωτικό επάγγελμα.

Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, στα Νοσ/μεια 401 ΓΣΝΑ, ΓΝΑ «Ιπποκράτειο» και ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», την περίοδο 1999-2004.

Ακολούθως, υπηρέτησε ως Επιμελητής, στην Κλινική Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του 424 ΓΣΝ Θεσ/νικης, για ένα έτος και στη συνέχεια στην Κλινική Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του 401 ΓΣΝΑ, αρχικά ως Επιμελητής και στο τέλος ως Αναπλ. Διευθυντής έως και το 2014, οπότε και αποστρατεύθηκε. Από τότε και ως σήμερα, ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα στην Αθήνα και είναι ιατρός του τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσ/μειου «Υγεία».

Έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σαν προσκεκλημένος εισηγητής ή με ανακοινώσεις σε πολλά συνέδρια και εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συμμετείχε ακόμη, ως οργανωτής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια ενδοσκοπήσεων σιελογόνων αδένων, στοματικής χειρουργικής και εμφυτευματολογίας.

Ασχολείται ενεργά με όλο το φάσμα της ειδικότητας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (τραυματολογία, ορθογναθική χειρουργική, ογκολογική χειρουργική), με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις παθήσεις των σιελογόνων αδένων, της κροταφογναθικής διάρθρωσης και της ανάπλασης σκληρών και μαλακών ιστών.

Είναι τακτικό μέλος και -από το 2013- εκπρόσωπος της Ελλάδας στην International Association of Oral and Maxillofacial Surgeons(IAOMS), τακτικό μέλος της European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery(EACMFS), της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής(ΕΕΣΓΠΧ), της οποίας διατέλεσε και επί πολλά έτη μέλος του ΔΣ.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ξηρομέρου 3, Αμπελόκηποι