Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Χούπης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κωνσταντίνος Χούπης

Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός.
Διεύθυνση Εργασίας: Πλατεία Εσπερίδων 2Α, Γλυφάδα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 8946317 – 210 8948016 Website: houpis.gr

Βιογραφικό:

Ο Κων/νος Χούπης είναι Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός.

Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Αθηνών το 1980 και από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας το 1986.

Αμέσως μετά ξεκίνησε την μετεκπαίδευση του στην Αγγλία, στο Eastman Dental Hospital του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, από το οποίο πήρε το Master του το 1989. Συγχρόνως, ειδικεύτηκε στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική εργαζόμενος σε έμμισθες θέσεις των Mount Vernon, University College και Eastman Dental Hospitals και έλαβε την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής το 1993.

Τον Ιούνιο του 2009 ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή με άριστα και αγορεύτηκε διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζεται αποκλειστικά σαν Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός στα ιδιωτικά θεραπευτήρια «Υγεία» και «Mediterraneo» και στο ιδιωτικό του ιατρείο.

Έχει εργαστεί σαν επιμελητής στη Γναθοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και έχει διδάξει και εκπαιδεύσει, για πάνω από μια δεκαετία, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σαν κλινικός συνεργάτης της Κλινικής της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

– Είναι συγγραφέας ενός κεφαλαίου στο βιβλίο «Σύγχρονη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική».
– Έχει προσκληθεί ως εισηγητής σε πάνω από 15 συνέδρια και έχει οργανώσει και συμμετάσχει σαν εκπαιδευτής σε περισσότερα από 20 σεμινάρια χειρουργικής και εμφυτευματολογίας.
– Έχει δημοσιεύσει 15 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού και του εσωτερικού και έχει πάνω από 30 ανακοινώσεις σε συνέδρια.
– Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
– Ηταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου και διετέλεσε ταμίας της «Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής» (ΕΕΣΓΧ) για μία 3ετία και συμμετείχε ενεργά στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή πολλών συνεδρίων της ΕΕΣΓΧ.
– Είναι μέλος της European Association for Cranio-Maxillofacial Surgery, της British Association of Oral and Maxillofacial Surgeons, της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, και της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πλατεία Εσπερίδων 2Α, Γλυφάδα