Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Κωνσταντινίδης Ιωάννης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Κωνσταντινίδης Ιωάννης

(Οδοντίατρος, Διδάκτωρ πανεπιστημίου Δρέσδης)
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφ. Μαραθώνος 60 & Κανάρη. Άνοιξη Τηλέφωνα Εργασίας: 6936930251 Τηλέφωνα Εργασίας: 210.6216939 Website: kclinic.gr

Βιογραφικό:

Ο Κωνσταντινίδης Ιωάννης είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρικό ιατρείο στην Άνοιξη από το 2017.

Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε στο οδοντιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, όπου απέκτησε χειρουργική εμπειρία.

Απέκτησε Master of Science (MSc) στον τομέα της προσθετικής και Διδακτορικό στο τμήμα της προσθετικής του Πανεπιστημίου Carl Gustav Carus στην Δρέσδη.

Εργάστηκε για τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης, στην έδρα της προσθετικής, ως επίκουρος καθηγητής.

Μεγάλο μέρος των ερευνητικών του εργασιών έχει δημοσιευθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένα οδοντιατρικά περιοδικά.

Έχει μετεκπαιδευτεί στον τομέα των εμφυτευμάτων και έλαβε πιστοποίηση από την γερμανική εταιρεία εμφυτευμάτων (DGI).

Το 2016 ήταν υπεύθυνος στον τομέα της προσθετικής και αισθητικής οδοντιατρικής στην πολυκλινική ZfZ (Zentrum für Zahnheilkunde) στην περιοχή του Αμβούργου Γερμανίας.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σχετικά με την πρωτοποριακή μέθοδο “Ψηφιακός σχεδιασμός χαμόγελου” και έχει αποκτήσει τον τίτλο “Master of Digital Smile Design”.

Στο οδοντιατρείο του εστιάζει στην αισθητική οδοντιατρική και στην εμφυτευματολογία, όπως και στην αντιμετώπιση περιστατικών που απαιτούν συνδυαστική θεραπεία από διαφορετικές ειδικότητες της οδοντιατρικής (interdisciplinary treatment).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφ. Μαραθώνος 60 & Κανάρη. Άνοιξη