Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Λάμπρος Μπέλεσης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Λάμπρος Μπέλεσης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Παύλου Φύσσα 13 & Καλαβρύτων, Κερατσίνι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 4008269 Τηλέφωνα Εργασίας: 6972 072 917 Website: odontiatros-peiraia.gr

Βιογραφικό:

Ο χειρουργός οδοντιατρος Μπέλεσης Λάμπρος με έδρα τον Πειραια ( Κερατσινι ) σας καλωσορίζει στο νέο δικτυακό του χώρο. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε το συναρπαστικό κόσμο της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Περιηγηθείτε σε όλες τις ενότητες, ώστε να ενημερωθείτε υπεύθυνα για όλες τις καινοτόμες τεχνικές και μεθόδους, όπως το σφραγισμα με λειζερ, την αορατη ορθοδοντικη με διαφανεις ναρθηκες, τα εμφυτευματα δοντιων με ταυτόχρονη χρήση βλαστοκυττάρων και αυξητικών παραγόντων, τη λευκανση δοντιων με λειζερ, συσκευή πλάσμα ή νάρθηκες, την αισθητικη οδοντιατρικη ( οψεις ρητινης και πορσελανης, λευκανση, προσθετική χωρίς μέταλλο κλπ ), την αισθητικη προσώπου ( υαλουρονικό οξύ, BOTOX, αυτολογη μεσοθεραπεια, θεραπείες laser κλπ ) και πολλές άλλες τεχνικές και γοητευτικές καινοτομίες που μπορεί να προσφέρει ο σύγχρονος οδοντιατρος.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Παύλου Φύσσα 13 & Καλαβρύτων, Κερατσίνι