Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Λεωνίδας Μακρής - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Λεωνίδας Μακρής

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Ειρήνης 55, Πεύκη Διεύθυνση Εργασίας: Πανόρμου 119, Αμπελόκηποι, Αθήνα Τηλέφωνα Εργασίας: 2106121109 / 6944594547 Τηλέφωνα Εργασίας: 2106121109 / 6944594547 Website: odontiatros-makris.gr

Βιογραφικό:

Ο χειρουργός οδοντίατρος Λεωνίδας Μακρής, που εδρεύει στους Αμπελόκηπους (Πανόρμου 119) και στην Πεύκη (Λ. Ειρήνης 55). Διατηρεί πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, με όλα τα σύγχρονα οδοντιατρικά μηχανήματα.

Όλα τα περιστατικά εξυπηρετούνται καθημερινά κατόπιν ραντεβού και όλο το 24ωρο καλώντας στο 6944594547.

Εμπειρία και ακαδημαϊκή γνώση υψηλής πιστοποίησης είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τον χειρουργό οδοντίατρο Λεωνίδα Μακρή βασική επιλογή και προτεραιότητα των ασθενών του.
Είναι στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε εσείς ή οι οικείοι σας.

Κύριο μέλημά μας, η αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού οδοντιατρικής θεραπείας. Άμεσα και υπεύθυνα γίνεται η διάγνωση του προβλήματος που τυχόν σας ταλαιπωρεί και η εφαρμογή της ενδεδειγμένης θεραπείας.

Ολοκληρωμένα οδοντιατρεία με έμφαση στην αισθητική, σε μοντέρνο και φιλικό χώρο, με φιλοσοφία την άριστη παροχή υπηρεσιών και στόχο την αποκατάσταση και διατήρηση της στοματικής υγείας και αισθητικής, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ικανοποίηση όλων των οδοντιατρικών αναγκών, με απόλυτη εμπιστοσύνη στον οδοντίατρο κ. Μακρή , γιατί όλα τα περιστατικά του, τα αντιμετωπίζει με απόλυτο επαγγελματισμό και με επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Ειρήνης 55, Πεύκη

Πανόρμου 119, Αμπελόκηποι, Αθήνα