Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Λουκάς Ευθυμίου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Λουκάς Ευθυμίου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Γρ. Λαμπράκη 23, Γλυφάδα Τηλέφωνα Εργασίας: +30210 8942963 Website: implantdent.gr

Βιογραφικό:

Τελείωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 2005. Από το 1998 και παράλληλα με τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου σε δύο οδοντιατρεία.

Από το 2005 εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε δεκάδες συνέδρια και Hands on Courses σε Ελλάδα και εξωτερικό με κυρίαρχο θέμα την χειρουργική στόματος και τα εμφυτεύματα, σε συνδυασμό με την αισθητική οδοντιατρική.

Το 2010 παίρνει τον τίτλο του «Master Of Oral Medicine» από το «Medical Faculty Of The Westphalian Wilhems University Of Munster» στη Γερμανία, με θέμα πτυχιακής εργασίας «Treatment concepts to single tooth implant restoration in the maxillary esthetic zone». «Σύγχρονες λύσεις αποκατάστασης της αισθητικής ζώνης με τη χρήση μονήρους εμφυτεύματος».

Σήμερα, με τη χρήση της τεχνολογίας, την πιο σύγχρονη γνώση και την εμπειρία που τον συνοδεύει παρέχει το υψηλότερο επίπεδο οδοντιατρικών υπηρεσιών.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Γρ. Λαμπράκη 23, Γλυφάδα