Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023

Μάνος Καστρίτης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μάνος Καστρίτης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ανδρέα Παπανδρέου 12 Σητεία, Κρήτη Τηλέφωνα Εργασίας: 2843026444 / 6944191940 Website: kastritis.gr

Βιογραφικό:

Όλα άρχισαν με την ολοκλήρωση των σπουδών μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Αυτό ήταν μόνο η αρχή :

Η καθημερινή εξάσκηση της επιστήμης της Οδοντιατρικής με έχει οδηγήσει στο να λειτουργώ το ιατρείο μου με διαρκή στόχο την εξέλιξη μου και τελικά την επίτευξη στους ασθενείς μου όχι μόνο οδοντικής αλλά ολοκληρωμένης στοματικής υγείας.

Αυτό το πετυχαίνουμε με :

– Τη διαρκή προσωπική μας βελτίωση μέσω της συνεχούς δια βίου μαθήσεως , της παρακολούθησης συνεδρίων , της συνδρομής σε εξειδικευμένα οδοντιατρικά περιοδικά , την καθημερινή επαφή με ασθενείς για θεραπεία στο ιατρείο κλπ

– Τη συνεχή επένδυση σε νέες καινοτομίες , νέες συσκευές , νέα υλικά , νέες μεθόδους αλλά και νέα πρωτόκολλα θεραπειών πάντα με γνώμονα την Evidence Based Dentistry , δηλαδή την Οδοντιατρική Βασισμένη στην Τεκμηρίωση.

– Το ιατρείο σα χώρο , που δίνει απόλυτη έμφαση στην καθαριότητα , στη λειτουργικότητα, την πρακτικότητα , τις multimedia δυνατότητες , τη φιλικότητα στο χώρο του εξεταστηρίου , και τη χαλάρωση στην αίθουσα υποδοχής και αναμονής.

– Τη δημιουργία ολοκληρωμένης ομάδας εργασίας με τη βοηθό μου, που σαν το δεξί μου χέρι φροντίζει για την άριστη και απρόσκοπτη λειτουργία του ιατρείου , την επικοινωνία με τους ασθενείς , την οργάνωση των ραντεβού κλπ , και τον οδοντοτεχνίτη μου που είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που έφερε το σύστημα Cad Cam και Laser Scanning καταργώντας τις παραδοσιακές μεθόδους χύτευσης κραμμάτων και σκελετών των εργασιών του.

– Τη συνεργασία όπου και όταν απαιτείται με εξειδικευμένους γιατρούς άλλων οδοντιατρικών ειδικοτήτων όπως της Ενδοδοντίας , Περιοδοντολογίας , Ορθοδοντικής και Γναθοχειρουργικής , και ιατρικών ειδικοτήτων όπως Καρδιολογίας , Γυναικολογίας , Παθολογίας κλπ για την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου θεραπείας σύνθετων στοματολογικών περιπτώσεων.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ανδρέα Παπανδρέου 12 Σητεία, Κρήτη