Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Μαρία-Αννέζα Λούκα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μαρία-Αννέζα Λούκα

Χειρουργός Οδοντίατρος – Γναθολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Ειρήνης 6, Πεύκη Τηλέφωνα Εργασίας: 211 4002560 / 6946258562 Website: indentistrywetrust.gr

Βιογραφικό:

Η Μαρία Αννέζα Λούκα είναι οδοντίατρος, απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μεταπτυχιακή της εξειδίκευση είναι η γναθολογία, δηλαδή η επιστήμη που ασχολείται με την αντιμετώπιση κροταφογναθικών διαταραχών και στοματοπροσωπικού πόνου, λειτουργικών διαταραχών του στοματογναθικού συστήματος, βρυγμού (σφίξιμο και τρίξιμο δοντιών) και άπνοιας ύπνου.
Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, παρακολουθεί και ενεργά συμμετέχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων, με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Η ιατρός ακολουθεί σύγχρονα πρωτόκολλα αντιμετώπισης και παρέχει ολοκληρωμένα σχέδια θεραπείας, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ενήλικου ασθενούς ή παιδιού.
Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο οδοντιατρείο βρίσκεται στην Πεύκη σε σημείο με εύκολη πρόσβαση, τόσο με ιδιωτικά μέσα όσο και με μέσα μαζικής μεταφοράς (ΗΣΑΠ, Λεωφορεία)
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Ειρήνης 6, Πεύκη