Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Οδοντιατρεία – Dental4all - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Οδοντιατρεία – Dental4all

Μαρία Καλογιαννάκη – Ηρακλής Μανταλέρης
Διεύθυνση Εργασίας: Αγίου Κωνσταντίνου 53, Νέα Μάκρη Διεύθυνση Εργασίας: Αφροδίτης 53 & Τριπόλεως Γλυφάδα Τηλέφωνα Εργασίας: 22940 56332 Τηλέφωνα Εργασίας: 210 9604900 Website: dental4all.com.gr

Βιογραφικό:

Στα ιατρεία μας παρέχουμε οδοντιατρικές θεραπείες που προάγουν την υγεία και την ομορφιά του χαμόγελου, του σώματος και του πνεύματος. Οι οδοντίατροι, Μαρία Καλογιαννάκη & Ηρακλής Μανταλέρης κάνουν πράξη τη μοντέρνα οδοντιατρική, αλλά με τον παραδοσιακό τρόπο προσωπικής φροντίδας.

Θέλουμε να έχετε την πιο ευχάριστη επίσκεψη που κάνατε ποτέ σε οδοντιατρείο!

Στα ιατρεία της Dental4all ακολουθείται πιστά η Ευρωπαϊκή και η Ελληνική νομοθεσία για την προστασία σας από τη μετάδοση λοιμώξεων.

Όλα τα οδοντιατρικά εργαλεία αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο κλίβανο. Μετά από κάθε ασθενή, οτιδήποτε ήρθε σε επαφή και δε μπαίνει στον κλίβανο πετιέται και κατόπιν όλες οι επιφάνειες απολυμαίνονται και σκεπάζονται ξανά με κατάλληλα καλυπτικά επιφανειών.

Ο τρόπος περισυλλογής των αποβλήτων είναι φιλικός προς το περιβάλλον. Το νερό του μηχανήματος καθαρίζεται από ειδικά φίλτρα.

Η ακτινοβολία του ακτινογραφικού μηχανήματος ελέγχεται τακτικά. Τα μηχανήματα κλιματισμού ελέγχονται και καθαρίζονται τακτικά.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αγίου Κωνσταντίνου 53, Νέα Μάκρη