Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Μαρία Σηφακάκη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μαρία Σηφακάκη

Παιδοδοντιατρική Κλινική – Παιδοδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Δημοκρατίας 69, Μελίσσια Τηλέφωνα Εργασίας: 2108040625 Website: kidstooth.gr

Βιογραφικό:

Η Παιδοδοντίατρος Μαρία Σηφακάκη αποφοίτησε το 2007 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό «Λίαν Καλώς»,με τον τίτλο του Χειρουργού Οδοντιάτρου και από τότε εργάστηκε σε ιδιωτικό οδοντιατρείο. Το 2011 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στις χρήσεις laser στο στόμα.

Το 2015 ολοκλήρωσε με επιτυχία την ειδικότητα της στον τομέα της Παιδοδοντιατρικής, στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), μέσω αυστηρών διαδικασιών αξιολόγησης και ελέγχων.

Ήθελε να γίνει Παιδοδοντίατρος από τα 8 της χρόνια στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο και μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς τα κατάφερε. Λόγω της αγάπης και της συνεχούς της προσπάθειας να προσφέρει στα παιδιά το καλύτερο δυνατό, δημιούργησε αυτή την κλινική, έχοντας στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Ο σκοπός της είναι όχι μόνο τα υγιή παιδικά στόματα, αλλά τα χαρούμενα παιδιά, που δεν φοβούνται τον οδοντίατρο και που όταν θα γίνουν ενήλικες θα φροντίζουν το στόμα τους και δεν θα έχουν προβλήματα.

Είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής (IAPD), της Ελληνικής (ΕΠΕ) & Ευρωπαϊκής (EAPD) Παιδοδοντιατρικής Εταιρείας, καθώς επίσης και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ). Έχει παρουσιάσει πολυάριθμες εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ενώ έχει δημοσιεύσει πληθώρα μελετών σε έγκριτα και καταξιωμένα ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Δημοκρατίας 69, Μελίσσια