Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Μαρία Χατζάκη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μαρία Χατζάκη

Χειρουργός Οδοντίατρος – Αισθητική Οδοντιατρική
Διεύθυνση Εργασίας: Τσιμισκή 137, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310 231561 Website: mariahatzaki.gr

Βιογραφικό:

Η Μαρία Χατζάκη γεννήθηκε στην Καβάλα. Εκεί ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές.

Κατόπιν, με πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε μέσα στις δέκα πρώτες στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αφού ολοκλήρωσε με «άριστα» τις πανεπιστημιακές της σπουδές, στη διάρκεια των οποίων παρακολούθησε θερινά σεμινάρια σε πανεπιστήμια της Αγγλίας (London U., Estman Dental U.), μετέβη στις Ην. Πολιτείες της Αμερικής, όπου και εξειδικεύτηκε στο αντικείμενο της αισθητικής οδοντιατρικής -προσθετικής, με το οποίο και ασχολείται κατ’αποκλειστικότητα στο ιδιωτικό της ιατρείο.

Στις Ην. Πολιτείες εργάσθηκε επί τετραετία δίπλα στη Δρ. Kraski και Δρ. Costello, εξειδικευμένους στην αισθητική και εμφυτευματολογία.

Στο ιδιωτικό τους ιατρείο, στη Florida (Daytona), εργάσθηκε ως consultant αποκτώντας την εμπειρία και ταυτόχρονα τον τρόπο διαχείρισης ασθενών και ιατρείου με βάση τα αμερικάνικα πρότυπα.

Ακολούθησε εξάμηνη σειρά σεμιναρίων στη Γερμανία προτού εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη όπου και βρίσκεται έως σήμερα το ιδιωτικό της ιατρείο.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Τσιμισκή 137, Θεσσαλονίκη