Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Μαρίνα Τσιράκη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μαρίνα Τσιράκη

Περιοδοντολόγος – Εμφυτευματολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Ορλάνδου 1 Άρτα Τηλέφωνα Εργασίας: 6978151881 Website: tsiraki-marina.gr

Βιογραφικό:

Χειρουργός Οδοντίατρος Α.Π.Θ.
Περιοδοντολόγος – Εμφυτευματολόγος Α.Π.Θ.
Μέλος Επιστημονικών Οργανισμών -Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας (EFP)-Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρεία (ΕΠΕ)

Η περιοδοντολόγος και εμφυτευματολόγος Μαρίνα Τσιράκη φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και αφού ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές έγινε δεκτή στο τριετές πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ιδίου τμήματος, στην κατεύθυνση της Περιοδοντολογίας του εργαστηρίου Προληπτικής Οδοντιατρικής, Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων.

Το ιατρείο βρίσκεται στα Ιωάννινα, στην οδό Στοά Ορφέα, Κτίριο Α’. Με υποκατάστημα στην Άρτα, στην οδό Ορλάνδου 1. Στα ιατρεία παρέχονται αποκλειστικά υπηρεσίες που αφορούν τόσο στην αντιμετώπιση περιοδοντικών νοσημάτων όσο και στην τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων.

Στόχος μας είναι η εξειδικευμένη αντιμετώπιση ασθενών που παρουσιάζουν προβλήματα ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, τόσο με συντηρητική όσο και με χειρουργική θεραπεία, η αντιμετώπιση ουλοβλεννογόνιων προβλημάτων καθώς και η αντικατάσταση απολεσθέντων δοντιών με οδοντικά εμφυτεύματα.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ορλάνδου 1 Άρτα