Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Μαριαλένα Οικονόμου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μαριαλένα Οικονόμου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Πλατεία Εσπερίδων 2Α, Γλυφάδα Website: facebook.com

Βιογραφικό:

Η Οικονόμου Μαριαλένα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια ειδίκευσης στην Οδοντοφατνιακή Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή στο ίδιο Πανεπιστήμιο και σήμερα διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Έχει εκπαιδευτεί για πολλά έτη ως βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικά ιατρεία, παράλληλα όμως έχει συμμετάσχει σε μεμονωμένα περιστατικά Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής σε γνωστά νοσοκομεία όπως το “Υγεία” και το ”Mediterraneo”. Επιπλέον, υπήρξε βοηθός σε χειρουργικές πράξεις στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ.

Τέλος, μέχρι σήμερα παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες, κατέχει 12 ανακοινώσεις σε Πανελλήνια Συνέδρια και αριθμεί 1 δημοσιευμένη εργασία με θέμα: “Τοποθέτηση εμφυτετυμάτων σε ατροφική γνάθο με την τεχνική διάσχισης ακρολοφίας και με οριζόντια διατατική οστεογένεση”.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πλατεία Εσπερίδων 2Α, Γλυφάδα