Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΡΖΕΛΙΔΟΥ - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΡΖΕΛΙΔΟΥ

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Μακένζι Κινγκ 12, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310232168 / 6945948216 Website: zerzelidoumarina.gr

Βιογραφικό:

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Μακένζη Κινγ 12, πλατεία Αγίας Σοφίας, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Είναι κατασκευασμένο από τον γνωστό στην πόλη μας διακοσμητή εσωτερικών χώρων Αλέξανδρο Σκόνδρα, σε ύφος αφαιρετικό και λιτό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, άνετο και εργονομικό.

Στόχος του διακοσμητή με τη σύμφωνη γνώμη της οδοντιάτρου ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος που όταν εισέρχεται κάποιος σ’ αυτόν να μην έχει την αίσθηση ότι μπαίνει σε οδοντιατρείο αλλά περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής να ψυχαγωγείται (TV, μουσική) και να χαλαρώνει.

Ο χώρος του ιατρείου παρέχει υψηλού επιπέδου ασφάλεια (κάμερες εντός και εκτός του χώρου) και υγιεινή (τοίχοι επενδυμένοι εσωτερικά με μόλυβδο για προστασία από ακτινοβολία). Τακτικοί έλεγχοι από ακτινοφυσικό που ελέγχει και πιστοποιεί τα υψηλής πιστότητας ψηφιακά και ακτινολογικά μηχανήματα.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μακένζι Κινγκ 12, Θεσσαλονίκη