Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Χειρουργική στόματος – Παιδοδοντία Athens Dental Care
Διεύθυνση Εργασίας: Μαρασλή 3 & Β. Σοφίας, Κολωνάκι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 7293211 Website: athensdentalcare.gr

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (1992). Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1993-1999) υπήρξε υπότροφος του Ι.Κ.Υ. στα δύο πρώτα έτη των σπουδών της.

Μετεκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική στόματος στη Γναθοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημίου Erlangen Γερμανίας (καθηγητής F.W. Neukam) καθώς και στο χειρουργικό σκέλος της Εμφυτευματολογίας (1999-2000).

Διεύρυνε τις γνώσεις της στον τομέα αυτό παρακολουθώντας διετή μετεκπαιδευτικό κύκλο σπουδών που οργάνωσε η Γερμανική Εταιρεία Εμφυτευματολογίας (DGI) στην Ελλάδα (2004-2006).

Πήρε την αντίστοιχη πιστοποίηση το 2007 μετά από εξέταση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Έκτοτε παρακολουθεί σεμινάρια, ώστε να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα του οδοντιάτρου από το 2001. Συμμετέχει στο Athens Dental Care από τη δημιουργία του το 2006.

Λόγω της εξειδίκευσής της στη χειρουργική στόματος και τα εμφυτεύματα, ασχολείται ιδιαίτερα με αυτόν τον κλάδο αλλά και με όλο το φάσμα οδοντιατρικής έχοντας διαμορφώσει στην πάροδο των χρόνων πολύπλευρη κλινική εμπειρία.

Συνεργάζεται με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, όποτε η περιπλοκότητα των περιστατικών το απαιτεί. Υπήρξε επί δύο χρόνια (2001-2003) επιστημονική συνεργάτης στη μεταπτυχιακή κλινική της Παιδοδοντίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (καθηγήτρια κα Παπαγιαννούλη).

Έτσι υποδέχεται τους μικρούς ασθενείς εφαρμόζοντας τεχνικές και θεραπείες από το χώρο της Παιδοδοντίας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μαρασλή 3 & Β. Σοφίας, Κολωνάκι