Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ματίνα Νικολάου – Smileyteeth - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ματίνα Νικολάου – Smileyteeth

(Παιδοδοντίατρος DDs, MDent Sci)
Διεύθυνση Εργασίας: Πλατεία Αθ. Καρρίλου 9, Νέα Σμύρνη – Αθήνα Διεύθυνση Εργασίας: Βασιλέως Γεωργίου 7, Καλαμάτα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 9318999 Τηλέφωνα Εργασίας: 27210 95543 Website: smileyteeth.gr

Βιογραφικό:

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001 με βαθμό «Λίαν καλώς».

Εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος για δύο έτη ενώ παράλληλα υπήρξε βοηθός στη μεταπτυχιακή κλινική Παιδοδοντίας Πανεπιστημίου Αθηνών (2001-2003).

Παρακολούθησε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα (Master) του Πανεπιστημίου του Leeds της Μ. Βρετανίας και το ολοκλήρωσε με Merit to 2006.

Κατά την ειδίκευση της εργάστηκε και στο νοσοκομείο (Clarendon Wing) εκτελώντας οδοντιατρικά χειρουργεία, ενώ απέκτησε και πιστοποίηση για οδοντιατρική υπό καταστολή (πρωτοξείδιο του αζώτου).

Στα πλαίσια της εξειδίκευσης της εργάστηκε ως Senior House officer στο Horton Park Clinic στο Bradford Μ. Βρετανίας από το Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούλιο του 2005, ενώ κατά τον τελευταίο χρόνο των μεταπτυχιακών της σπουδών υπήρξε συνεργάτης στο Leeds Dental Institute επιτήρησης και κλινικής διδασκαλίας του προπτυχιακού προγράμματος.

Στη διπλωματική της εργασία ασχολήθηκε με την ηλεκτρονική αναισθησία (Wand).

Από τον Μάρτιο 2007 έως σήμερα ασκεί αποκλειστικά την παιδοδοντιατρική. Δημιούργησε το Smiley Teeth με όραμα την εξαιρετική παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών με γνώμονα το παιδί.

Είναι μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας (HSPD) καθώς και της Ευρωπαϊκής Παιδοδοντικής Εταιρείας( EΑPD).

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια με ελεύθερες ανακοινώσεις και poster.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πλατεία Αθ. Καρρίλου 9, Νέα Σμύρνη – Αθήνα

Βασιλέως Γεωργίου 7, Καλαμάτα