Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Μαυρίδη Βίκτωρ & Μαυρίδου Ελισάβετ - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μαυρίδη Βίκτωρ & Μαυρίδου Ελισάβετ

Χειρουργοί Οδοντίατροι
Διεύθυνση Εργασίας: Μακεδονομάχων 2, & Μ. Αλεξάνδρου 81, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310559325 / 6936945411 Website: mavridi-dentalclinic.com

Βιογραφικό:

Οι χειρουργοί οδοντίατροικ. Μαυρίδης Βίκτωρ και κ. Μαυρίδου Ελισάβετ, εξειδικεύονται στη χειρουργική οδοντιατρική και την ορθοδοντική, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους, στο οδοντιατρείο τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον ασθενή.

Στον χώρο τους, οι δύο χειρουργοί οδοντίατροι προσφέρουν στον ασθενή ακριβώς αυτό που χρειάζεται, από την απλούστερη εργασία, όπως είναι ο καθαρισμός δοντιών έως και την πιο σύνθετη, όπως είναι η τοποθέτηση εμφυτευμάτων και η ορθοδοντική.

Όλες οι εργασίες βασίζονται στην μεγάλη πείρα, την άρτια εκπαίδευση και την εξειδίκευση των γιατρών και πραγματοποιούνται με σύγχρονα εργαλεία, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τον – όσο το δυνατόν – πιο ανώδυνο τρόπο.

Πιο αναλυτικά, μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρουν στο ιατρείο τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, οι χειρουργοί οδοντίατροι, κ. Μαυρίδης Βίκτωρ και κ. Μαυρίδου Ελισάβετ, είναι η λεύκανση με Laser, οι εξαγωγές με Piezotome και η χειρουργική τοποθέτηση εμφυτεύματος με νάρθηκες καθοδήγησης.

Βασικός γνώμονας της δουλειάς τους είναι ότι παντού χρησιμοποιούνται επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά, ενώ προτεραιότητά τους είναι ο ασθενής και η ποιότητα εργασίας που παρέχεται σε αυτόν.

Το οδοντιατρείο, που διατηρούν οι δύο χειρουργοί οδοντίατροι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα από τα πιο υπερσύχρονα και εξοπλισμένα οδοντιατρεία σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και σας περιμένει για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του με αξιοπιστία και ευθύνη.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μακεδονομάχων 2, & Μ. Αλεξάνδρου 81, Θεσσαλονίκη