Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Μελίνα Κωσταρέλου – Δροσίνη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μελίνα Κωσταρέλου – Δροσίνη

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λ. Αλεξάνδρας 63, Αθήνα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 645 2020 Τηλέφωνα Εργασίας: 697 300 4786 Website: healthytooth.gr

Βιογραφικό:

H οδοντίατρος Μελίνα Κωσταρέλου – Δροσίνη αποφοίτησε το 2001 από το 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας. Εισήχθη με το σύστημα του Εθνικού Απολυτηρίου στο τμήμα της Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 2007.

To 2008 εισήχθη στο διακρατικό μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του New York University, “Continuing Dental Education Programs, Current Concepts in Aesthetic Dentistry”, όπου και μυήθηκε στον κόσμο της αισθητικής οδοντιατρικής και του “Smile Design”. Έκτοτε παρακολουθεί και συμμετέχει συστηματικά σε συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με σκοπό την εξέλιξη στην επιστήμη αλλά και την εισαγωγή νέων υλικών και τεχνικών στην καθημερινή κλινική πράξη.

Από το 2007 έως το 2014 συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα οδοντιατρικά κέντρα της Αθήνας και διατηρεί οδοντιατρείο στην Λ. Αλεξάνδρας 63, όπου εξασκεί όλο το φάσμα της γενικής και αισθητικής οδοντιατρικής, το οποίο περιλαμβάνει όψεις πορσελάνης, όψεις ρητίνης και λεύκανση δοντιών.

Τα απαιτητικά περιστατικά αποτελούν πεδίο προσφοράς και δημιουργίας, αφού σε συνεργασία με διακεκριμένους εξωτερικούς συνεργάτες στον τομέα της ενδοδοντίας, περιοδοντολογίας και γναθοχειρουργικής, στοχεύει στην άμεση ανακούφιση των ασθενών και φυσικά στη βιολογική, λειτουργική και αισθητική απόδοση των προσθετικών εργασιών.

Για την οδοντίατρο Μελίνα Κωσταρέλου – Δροσίνη ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με εγκαρδιότητα, υπομονή και κατανόηση βάσει των αναγκών του.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λ. Αλεξάνδρας 63, Αθήνα