Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

ΜΕΛΙΝΑ ΜΩΡΑΪΤΗ - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

ΜΕΛΙΝΑ ΜΩΡΑΪΤΗ

Ορθοδοντική για παιδιά & ενήλικες Athens Dental Care
Διεύθυνση Εργασίας: Μαρασλή 3 & Β. Σοφίας, Κολωνάκι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 7293211 Website: athensdentalcare.gr

Βιογραφικό:

Η Μελίνα Μωραΐτη είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα πρώτα έτη των σπουδών της έχει εργαστεί πλάι σε καταξιωμένους οδοντιάτρους διαφορετικών ειδικοτήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Η.Π.Α., Βέλγιο, Ισπανία).

Από το 2015 μέχρι το 2019, παρακολούθησε πρόγραμμα σπουδών και απέκτησε τον τίτλο της Ειδικής Ορθοδοντικού (MSc. Advanced Orthodontics) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης (Universidad Europea de Madrid). Πιστοποιήθηκε επίσημα ως ιατρός Invisalign (Invisalign provider).

Επίσης, εκπαιδεύτηκε και πιστοποίηθηκε στην εφαρμογή ακίνητων γλωσσικών αγκυλίων(“σιδεράκια”) με τη ψηφιακή μέθοδο Incognito.

Το 2015 μετεκπαιδεύτηκε στη Γερμανία και πιστοποιήθηκε στη μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων “Clear Aligner”. Έχει βραβευτεί και συμμετέχει με παρουσιάσεις εργασιών σε διεθνή συνέδρια, καθώς και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μαρασλή 3 & Β. Σοφίας, Κολωνάκι