Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Μιχάλης Τσοτράκης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μιχάλης Τσοτράκης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Στρ Μακρυγιάννη 1, Καισαριανή Τηλέφωνα Εργασίας: 2107250824‬ / 6947147262 Website: familydentistry.gr

Βιογραφικό:

Έχοντας πλέον την κατάλληλη προϋπηρεσία και εμπειρία στο χώρο, ξεκινήσαμε δυναμικά την λειτουργία του ιατρείου μας το 2018 εξοπλίζοντας το με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα, εξασφαλίζοντας ότι η επίσκεψη σας θα είναι μοναδική και άνευ πόνου, ενώ τα αποτελέσματα της θεραπείας θα είναι πάντα άψογα και θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Γνωρίζοντας την σπουδαιότητα και την προσοχή που είναι σημαντικό να τηρηθεί στην διαρρύθμιση του χώρου για την καλύτερη ψυχολογική εμπειρία σας σε αυτόν, διακοσμήθηκε πέραν του παραδοσιακού «νοσοκομειακού» άψυχου και γκρίζου, ώστε να μειώσουμε το άγχος και το φόβο που πιθανόν αυτά σας προκαλούν και δημιουργώντας ένα οικείο και οικογενειακό περιβάλλον.

Επιπλέον, σημαντική για εμάς είναι η ευχάριστη αναμονή σας στο χώρο μας μέχρι την ώρα του ραντεβού σας. Γι’ αυτό, η διαμπερής και κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής διαθέτει συνδρομή Netflix για την ψυχαγωγία & χαλάρωση σας.

Ως οικογενειακό οδοντιατρείο δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε φυσικά από τους μικρούς μας φίλους, παιχνίδια & επιτραπέζια καθώς και παιδικές ταινιές από την ταινιοθήκη του Netflix και του Youtube. Είναι σημαντική για εμάς η ευχάριστη εμπειρία τους με τον οδοντιατρικό χώρο και την σωστή προώθηση της οδοντιατρικής υγιεινής που είναι ωφέλιμο να υιοθετήσουν.

  • Έχουμε θέσει υψηλά στάνταρ στον τομέα της υγιεινής και τις καθαριότητας.
  • Σ’ όλο τον χώρο του ιατρείου υπάρχει δωρεάν wifi.
  • Ανθρώπινη αντιμετώπιση, προσιτές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα.
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Στρ Μακρυγιάννη 1, Καισαριανή