Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

ΜΠΟΤΣΗΣ ΧΑΡΗΣ D.D.S. - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

ΜΠΟΤΣΗΣ ΧΑΡΗΣ D.D.S.

Διεύθυνση Εργασίας: Παναγή Τσαλδάρη 31, Ηγουμενίτσα Τηλέφωνα Εργασίας: 6947320194 Τηλέφωνα Εργασίας: 2666022151 Website: botsisdentist.4ty.gr

Βιογραφικό:

Το οδοντιατρείο του Μπότση Χάρη βρίσκεται στην Παναγή Τσαλδάρη 31 στην Ηγουμενίτσα και προσφέρει εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιστημονικού επιπέδου σε παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους.

Η υψηλή ποιότητα των οδοντιατρικών υπηρεσιών μας βασίζεται στην εξειδίκευση του χειρουργού – οδοντίατρου ΜΠΟΤΣΗ ΧΑΡΗ όπου αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο ΑΠΘ.

ΜΠΟΤΣΗΣ ΧΑΡΗΣ D.D.S.
Ειδικευόμενος στην Οδοντοφατνιακή Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Ακτινολογία ΑΠΘ και στην συνέχεια έκανε μετεκπαίδευση στην χειρουργική στόματος και στην εμφυτευματολογία.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και με τη βοήθεια της σύγχρονης υλικοτεχνικής υποδομής, δημιουργούμε μαζί το ιδανικό χαμόγελο, προσαρμόζοντας τις τιμές στις δικές σας ανάγκες.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Παναγή Τσαλδάρη 31, Ηγουμενίτσα