Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023

Μύρνα Τουρβαλή - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Μύρνα Τουρβαλή

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Αποκορώνου 43-45, Χανιά, Κρήτη Τηλέφωνα Εργασίας: 28210 54 982 Website: emfyteyma-chania.gr

Βιογραφικό:

Η χειρουργός οδοντίατρος δρ. Μύρνα Τουρβαλή διατηρεί το ιατρείο της στο κέντρο των Χανίων, στην Κρήτη και ειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Διαθέτοντας άριστη επιστημονική εκπαίδευση και επαγγελματική εμπειρία 20 ετών, που συνοδεύονται από συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση πάνω σε όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα της, η οδοντίατρος παρέχει υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες.
Η δρ. Μύρνα Τουρβαλή εξειδικεύεται σε επιμέρους τομείς της Οδοντιατρικής, παρέχοντας άριστη οδοντιατρική περίθαλψη σε κάθε ασθενή και κάθε περιστατικό. Το ιατρείο της στεγάζεται σ’ ένα πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο στα Χανιά, ενώ είναι εξοπλισμένο με υλικά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Στο άνετο και φιλικό αυτό περιβάλλον, η ιατρός αποσκοπεί στην εξεύρεση της κατάλληλης θεραπείας και την παροχή της βέλτιστης δυνατής φροντίδας, μέσα από την ενδελεχή εξέταση κάθε ασθενούς και την εκτίμηση των αναγκών του.
Η οδοντίατρος ειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική και τα οδοντικά εμφυτεύματα, τις πλέον σίγουρες μεθόδους για την απόκτηση ενός φυσικού και όμορφου χαμόγελου. Με τη χρήση των νεότερων επιστημονικών τεχνικών, προσφέρει ανώδυνες, υψηλής ποιότητας οδοντιατρικής υπηρεσίες γρήγορα και αποτελεσματικά, αποφέροντας πάντα ένα φωτεινό χαμόγελο στους ασθενείς της.

Σύντομο Βιογραφικό
1989: Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.
1989-1993: Μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Προσθετικής και ολοκλήρωση της Διδακτορικής Διατριβής στο Α.Π.Θ.
1993 – σήμερα: Ιδιωτικό ιατρείο στα Χανιά της Κρήτης. Η χειρουργός οδοντίατρος ασχολείται με τη Γενική Οδοντιατρική, με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική, τα οδοντικά εμφυτεύματα και τα Περιοδοντολογικά προβλήματα.
2006: Δίπλωμα μετεκπαίδευσης στην Περιοδοντολογια, υπό την αιγίδα της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Witten-Herdecke, της Γερμανίας.
2008: Δίπλωμα μετεκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία, υπό την αιγίδα της European Association of Pental Implantologists, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας.

Η ιατρός έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αποκορώνου 43-45, Χανιά, Κρήτη