Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Νάντια Υφαντή - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Νάντια Υφαντή

Παιδοδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λ. Βουλιαγμένης 318, Άγιος Δημήτριος Τηλέφωνα Εργασίας: 210-9705256 / 6945615170 Website: paidodontiatros-ifanti.gr

Βιογραφικό:

Νάντια Υφαντή DDS, MSc

Ειδικευθείσα στην Παιδοδοντιατρική       
του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές το 2002, έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στη Βιολογία Στόματος (MSc)του τμήματος Βασικών Ιατροβιολογικών Επιστημών της Οδοντιατρκής Σχολής Αθηνών το 2009 και ειδικεύθηκε στην Παιδοδοντιατρική στο τμήμα της Παιδοδοντιατρικής του Παν/μίου Αθηνών, από όπου το 2013 έλαβε τον τίτλο της κλινικής ειδίκευσης.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, στο τμήμα της Παιδοδοντιατρικής,μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής (IAPD), της Ελληνικής (ΕΠΕ) & Ευρωπαϊκής (EAPD) Παιδοδοντιατρικής Εταιρείας, καθώς επίσης και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ)

Μετά από πολυετή εμπειρία και ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, δημιούργησε στον Άγ. Δημήτριο ένα παιδοδοντικό ιατρείο που συνδυάζει τον άρτιο εξοπλισμό με ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με στόχο την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών αποκλειστικά σε παιδιά όλων των ηλικιών, εφαρμόζοντας πάντα την ιδιαίτερη προσέγγιση και φιλοσοφία της ειδικότητας της Παιδοδοντιατρικής που αποσκοπεί στη δημιουργία όχι μόνο όμορφων και υγιών δοντιών αλλά κυρίως χαρούμενων παιδιών που θα φροντίζουν τη στοματική τους υγεία.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λ. Βουλιαγμένης 318, Άγιος Δημήτριος