Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Νίκος Βουγιουκλής - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Νίκος Βουγιουκλής

Ειδικός Ορθοδοντικός
Διεύθυνση Εργασίας: Μαραθώνος 8, Χαλάνδρι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 68 99 111 Website: vouyouklis.com

Βιογραφικό:

Ο Νίκος Βουγιουκλής είναι ορθοδοντικός, απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Harvard της Βοστώνης και μέλος του Harvard Society για την Πρόοδο της Ορθοδοντικής.

Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών από όπου πήρε το πτυχίο του με έπαινο το 1982. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα εξειδίκευσης στην ορθοδοντική το 1985, αφού εκπόνησε με επιτυχία τη διατριβή του πάνω στο θέμα «Membrane labilizing agents and bone in tissue culture». Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκπαίδευσής του στο Harvard, ασχολήθηκε με την ιατρική έρευνα και απέκτησε το πτυχίο «Master in Medical Science».

Από το 1987 έως και σήμερα, ασκεί ανελλιπώς την ορθοδοντική στο ιατρείο του στο Χαλάνδρι, ενώ παράλληλα έχει συνεργασίες με οδοντιατρικά κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει βαθιά γνώση των πλέον σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών της ορθοδοντικής. (Γλωσσική ορθοδοντική, αόρατη ορθοδοντική με τις μεθόδους Invisalign, Orthocaps, Clear Aligners κ.α.).

Το 2004 ο ορθοδοντικός εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο Invisalign έχοντας την επίσημη πιστοποίηση, την οποία εφαρμόζει μέχρι σήμερα, σε εφήβους και ενήλικες.
Έχει παρουσιάσει ομιλίες σε Ορθοδοντικά και Παιδοδοντικά συνέδρια, ενώ έχει παρακολουθήσει πάνω από 100 σεμινάρια και συνέδρια, αντλώντας κάθε καινούργια γνώση και καινοτομία στην ειδικότητα της Ορθοδοντικής.

Από το 1982 έως και σήμερα, συμμετέχει στα συνέδρια της Αμερικανικής Εταιρείας Ορθοδοντικών (AAO), της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Εταιρείας (EOS), της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας (ΕΟΓΜΕ) καθώς και της Εταιρείας του Harvard για την πρόοδο της Ορθοδοντικής (HSAO).

Ο Νίκος Βουγιουκλής, είναι ένας από τους πλέον έμπειρους ορθοδοντικούς στην Ελλάδα, με προσφορά στον ασθενή που ξεπερνά τα 30 χρόνια. Με οδηγό την αφοσίωσή του στην επιστήμη και στις ανάγκες του ασθενή, φροντίζει συνεχώς να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της ορθοδοντικής.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μαραθώνος 8, Χαλάνδρι