Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Νικολέτα Καραγιαννίδου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Νικολέτα Καραγιαννίδου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Αγίας Φωτεινής 63, Νέα Σμύρνη Τηλέφωνα Εργασίας: +302117006000 Website: nksmile.gr

Βιογραφικό:

Το 2006 αποφοίτησα από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Την περίοδο από το 2006 έως το 2011 εργάστηκα σε ιατρεία της Ν.Αγγλίας παρέχοντας γενική οδοντιατρική τόσο σε ιδιώτες ασθενείς όσο και σε ασθενείς του Εθνικού Οδοντιατρικού Συστήματος της Αγγλίας (NHS).

Την ίδια περίοδο παρακολούθησα το πρόγραμμα σπουδών για τα οδοντιατρικά εμφυτεύματα στο πανεπιστήμιο του Warwick στην Αγγλία (Implant Dentistry University of Warwick), ενώ εκπαιδεύτηκα από κορυφαίους της Οδοντιατρικής Εμφυτευματολογίας όπως ο Dr Stewart Harding σε κλινική της Harley Street στο Λονδίνο, αλλα και από τον Dr Alexander Salvoni σε κλινική στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας.

Το 2011 ολοκλήρωσα στο Λονδίνο ένα χρόνο σεμιναρίων (Advanced Dental Seminars του Dr Christopher Orr) για την Αισθητική Οδοντιατρική.

Το 2016 παρακολούθησα θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο για Μπότοξ και Υαλουρονικό οξύ-Διαχείριση του προσώπου που γερνάει(Prof. Carlo Zappala, M.D. D.D.S Italy, Christos Krasadakis, M.D. D.D.S Greece).
Στη λογική της διά βίου παιδείας και της συνεχούς επιμόρφωσης έχω παρακολουθήσει πλήθος οδοντιατρικών σεμιναρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Από το 2012 διατηρώ το ιδιωτικό μου ιατρείο στο κέντρο της Ν.Σμύρνης υπηρετώντας με σεβασμό την οδοντιατρική.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αγίας Φωτεινής 63, Νέα Σμύρνη