Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Οδοντιατρική κλινική Citydent - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Οδοντιατρική κλινική Citydent

Κλινική Ολοκληρωμένης Οδοντικής Φροντίδας
Διεύθυνση Εργασίας: Ιερά Οδός 289, Αιγάλεω Τηλέφωνα Εργασίας: 210 590 3000 / 6986144461 Website: citydent.gr

Βιογραφικό:

Από το 2014, έτος ίδρυσής της, η οδοντιατρική κλινική Citydent παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Από έναν απλό καθαρισμό μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της οδοντοστοιχίας, η τεχνογνωσία του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού αξιοποιεί υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας για τον ασθενή άριστο αποτέλεσμα και μια προηγμένη οδοντιατρική εμπειρία.

Η τεχνολογία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα, οι οποίες συνεχώς αλλάζουν και βελτιώνονται. Στη Citydent ακολουθούμε τις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης και υιοθετούμε όλες τις προηγμένες και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές τεχνικές.

Πέρα όμως από αυτό χτίζουμε με τους ασθενείς μας σχέσεις βασισμένες στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περιστατικού, ώστε να αποκτήσετε το χαμόγελο που επιθυμείτε και να το διατηρήσετε για πάντα!

Η επιστημονική ομάδα της Citydent βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ασθενών μας, για να σχεδιάσουμε μαζί τις λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δικού σας χαμόγελου!

Η άρτια κατάρτιση, η πείρα και η εξειδίκευση, με την υποστήριξη του τεχνολογικού εξοπλισμού της κλινικής, διασφαλίζουν ότι όλα τα οδοντιατρικά περιστατικά, από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο περίπλοκα, αντιμετωπίζονται με ποιότητα, ασφάλεια και με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση για τον ασθενή.

Η ομάδα της Citydent ακολουθεί τις εξελίξεις με συμμετοχή σε συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διαθέτει την τεχνογνωσία για την εφαρμογή των πιο σύγχρονων διαθέσιμων μεθόδων της οδοντιατρικής επιστήμης και την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών που διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ιερά Οδός 289, Αιγάλεω