Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Οδοντιατρικό Κέντρο Κωνστανταράκη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Οδοντιατρικό Κέντρο Κωνστανταράκη

Οδοντιατρικό Κέντρο Ε. Κωνστανταράκη & Υιών
Διεύθυνση Εργασίας: Εφέδρων Πολεμιστών 18, Χανιά – Κρήτη Τηλέφωνα Εργασίας: 28210 94382 Website: chania-dental.com

Βιογραφικό:

Μια ιστορία που ξεκίνησε το 1977 όταν ο νεαρός τότε οδοντίατρος Ευάγγελος Κωνστανταράκης άνοιξε το πρώτο του ιατρείο στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών 18 στα Χανιά.

Εκείνη την εποχή δεν φανταζόταν ούτε ο ίδιος ότι μετά από 37 χρόνια θα συνεργαζόταν με τους δυό γιούς του, σε έναν υπερσύγχρονο χώρο.  

Ο Στυλιανός Κωνστανταράκης, ειδικευμένος στα εμφυτεύματα και ο Κωνσταντίνος Κωνστανταράκης ειδικευμένος στη μικροχειρουργική ενδοδοντία, μαζί με τον πατέρα τους στεγάζουν τις επιστημονικές τους γνώσεις, την ιατρική τους αρτιότητα και τον υπερσύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό στον ίδιο ανακαινισμένο χώρο. Ένας χώρος, ένα όραμα και για τους τρεις που εγκαινιάστηκε το 2014.

Η νέα γενιά, με την όρεξη, την εξειδίκευση, τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και η προηγούμενη γενιά με την πολυετή εμπειρία, τις γνώσεις και την επαγγελματική συνέπεια συνεργάζονται ιδανικά για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη γύρω από την υγιεινή του στόματός σας.  

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανθρώπινη ευαισθησία στέκονται δίπλα σας, όποτε απευθυνθείτε σε εκείνους.

Ένα ολοκληρωμένο οδοντιατρικό κέντρο με ιατρικό προσωπικό υψηλού επιπέδου που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και θα σας μεταδώσει την αγάπη για την υγιεινή του στόματός σας!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Εφέδρων Πολεμιστών 18, Χανιά – Κρήτη