Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023

Οδοντική Φροντίδα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Οδοντική Φροντίδα

Κέντρο Ολοκληρωμένης Οδοντικής Φροντίδας
Διεύθυνση Εργασίας: Ανδρέα Κάλβου 19, Νέα Ιωνία Τηλέφωνα Εργασίας: 210 27 77 500 / 697 22 13 573 Website: odontikifrontida.gr

Βιογραφικό:

Η ιατρική ομάδα της Οδοντικής Φροντίδας αποτελείται από:

  • Ένα προσθετολόγο
  • Μία περιοδοντολόγο
  • Ένα ενδοδοντιστή
  • Ένα στοματικό χειρουργό
  • Ένα ορθοδοντικό

Όλοι οι συνεργάτες της Οδοντικής Φροντίδας είναι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολυετή εμπειρία, με ομιλίες και συμμετοχές σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια.

Οι ειδικοί μας απέκτησαν τους τίτλους μεταπτυχιακής εξειδίκευσης μετά την ολοκλήρωση τριετών κλινικών προγραμμάτων και συνεχίζουν τη δια βίου εκπαίδευση, συμμετέχοντας στην περαίωση ερευνητικών προγραμμάτων, με τη συγγραφή πολλών επιστημονικών άρθρων και πρωτίστως παραμένοντας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως συνεργάτες στην Πανεπιστημιακή Κλινική, συμβάλλοντας – συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των τελειόφοιτων φοιτητών της Οδοντιατρικής Αθηνών.

Το ιατρείο μας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, στον πεζόδρομο της Νέας Ιωνίας.

Ο εσωτερικός χώρος του ιατρείου είναι μοντέρνος, άνετος και φιλόξενος, απόλυτα προσαρμοσμένος στα πλαίσια της προσπάθειας να μειώσουμε το άγχος της «επίσκεψης στον οδοντίατρο».

Επιπλέον, το ιατρείο είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να εξυπηρετεί και άτομα με κινητικά προβλήματα (είσοδος χωρίς σκάλες, μεγάλος εσωτερικός διάδρομος και χώρος αναμονής – ιατρείου ώστε να κινείται με άνεση και να χωράει αναπηρικό αμαξίδιο).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ανδρέα Κάλβου 19, Νέα Ιωνία