Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Ουλής Κωνσταντίνος – Παιδοδοντιατρική - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ουλής Κωνσταντίνος – Παιδοδοντιατρική

(Παιδοδοντίατρος)
Διεύθυνση Εργασίας: Κόδρου 22, Χαλάνδρι Αδριανού 20, Κορωπί Τηλέφωνα Εργασίας: 210 6756420 Website: pedodontiatriki.gr

Βιογραφικό:

Ο Κωνσταντίνος Ι. Ουλής είναι Ομότιμος Καθηγητής Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνώνείναι απόφοιτος της  Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και απέκτησε την ειδικότητα της Παιδοδοντιατρικής  και το  Master of Science στη Βιολογία στόματος από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Birmingham, Alabama των Η.Π.Α  και το Διδακτορικό του Δίπλωμα (PhD) από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Στην Παιδοδοντιατρική Φροντίδα με τα δύο Ιατρεία μας στο Χαλάνδρι από το 1991 και στο Κορωπί από το 1996 μέχρι σήμερα, στοχεύουμε στην διατήρηση μίας καλής στοματικής  υγείας παιδιών-εφήβων και ειδικών ασθενών για όλη τους την ζωή.

Το τρίπτυχο του οράματός μας είναι πρώτα το παιδί και η οικογένεια, μετά η ολιστική αντιμετώπιση όλων των αναγκών των ασθενών μας και παράλληλα η συνεχής βελτίωση των υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Ο πρώτος στόχος της προσπάθειάς μας είναι, τα παιδιά και οι εφηβοι που υπηρετούμε να αγαπήσουν το στόμα τους και να καταλάβουν από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους την σημασία της στοματικής υγείας και  της εμφάνισης τους και πως αυτα επηρεάζουν την γενική τους υγεία και την επιτυχία γενικότερα. Τα όπλα μας είναι να χρησιμοποιούμε τεχνικές που ταιριάζουν στην ηλικία και την ιδιοσυγκρασία των παιδιών και να είμαστε πάντα δίπλα στην οικογένεια, με το να προσφέρουμε  ποιοτικές υπηρεσίες και να είμαστε δίπλα στην οικογένεια για κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί με  ενημέρωση και φροντίδα, Επίσης μέσα από τη 24ωρη Μονάδα Οδοντικού Τραύματος απαντουμε στα οδοντιατρικά σας προβληματα σας και παρέχουμε αν χρειαστει αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών οδοντικού τραύματος στα ιατρεία μας

Το δεύτερο στόχο και επειδή στοματική υγεια  σημαίνει όλη η γενική οδοντιατρική στο παιδί, τα ικανοποιούμε με την παροχή μίας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής (holistic oral health care) αντιμετώπισης όλων των αναγκών των ασθενών μας, Αυτο γινεται εφικτο με την συνεργασία Παιδοδοντιατρων και  Ορθοδοντικών που έχουμε στα ιατρεία μας. αλλά και με συνεργάτες ειδικούς όταν παρίσταται ανάγκη ειδικών προβλημάτων. Μειώνουμε τις μετακινήσεις των ασθενών μας με παραπομπές σε άλλους ειδικούς εκτός ιατρείου

Τον τρίτο στόχο της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών τον ικανοποιούμε βασισμένοι στην υψηλού επιπέδου Μετκπαίδευση που έχουν όλοι οι γιατροί μας αλλά και στην  εμπειρία η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται με την αδιάλειπτη έρευνα που κάνουμε αλλά και τη παρακολούθηση συνεδρίων και επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Το κάθε άτομο ανάλογα με την ευαισθησία και την ηλικία του έχει διαφορετικές ανάγκες πρόληψης και θεραπείας, γι αυτό ακολουθούμε το δόγμα  «πρόληψη- έγκαιρη αντιμετώπιση- παρακολούθηση» με  εξατομικευμένα προγράμματα πρόληψης και ένα αυστηρό σύστημα υπενθύμισης των επανεξετάσεων στοχεύοντας να ενσωματώσουμε συνήθειες που θα χαρίσουν ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο για την υπόλοιπή ζωή όλων αυτών που θεραπεύουμε.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Κόδρου 22, Χαλάνδρι Αδριανού 20, Κορωπί