Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Πέτρος Λυμπερόπουλος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Πέτρος Λυμπερόπουλος

Dental Praxis Οδοντοστοματική Μέριμνα
Διεύθυνση Εργασίας: 16 Ιωαννίνων, Πεύκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2104130354 / 6946129229 Website: odontiatros-lymperopoulos.gr

Βιογραφικό:

Ο χειρουργός οδοντίατρος Πέτρος Λυμπερόπουλος λειτουργεί το ιατρείο του Dental Praxis Οδοντοστοματική Μέριμνα στα βόρεια προάστια των Αθηνών, στην περιοχή της Πεύκης. Από το 2006, είναι Επιστημονικός συνεργάτης του οδοντιατρικού τομέα του ΤΥΠΕΤ, με συνεχή ενεργό ρόλο στη λειτουργία του περιφερειακού οδοντιατρείου Πειραιά.

Αποφοίτησε από τη Στοματολογική Σχολή -University of Medicine and Farmacy- Cluj Napoca το 1984. Από τότε, εξασκεί αδιαλείπτως το επάγγελμα του οδοντιάτρου και στο πλαίσιο της συνεχούς εξειδίκευσης και επιμόρφωσης έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σε όλους τους τομείς της επιστήμης του και συνέδρια στοματολογίας, ενδοδοντίας, περιοδοντολογίας, προσθετικής και αισθητικής. Έχει κάνει ανακοινώσεις εργασιών σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε περιοδικά.

Το 2004 συμμετείχε στο ‘ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ’ για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που τελέσθηκαν στη χώρα μας. Στα πλαίσια του εθελοντισμού πρόσφερε τις υπηρεσίες του, ασκώντας προληπτική οδοντιατρική σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Νομαρχίας Πειραιά.

Το οδοντιατρείο Dental Praxis στην Πεύκη είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία ικανά να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες του ασθενούς. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας, ώστε να καλύπτουν πλήρως όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται.

Με ακαδημαϊκή γνώση υψηλής πιστοποίησης, με χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών περιστατικών, επαγγελματισμό και ανθρώπινη ευαισθησία ο χειρουργός οδοντίατρος Πέτρος Λυμπερόπουλος είναι στη διάθεσή σας, για να σας παρέχει άμεσα & με ασφάλεια, ποιοτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Το οδοντιατρείο Dental Praxis του κ. Πέτρου Λυμπερόπουλου βρίσκεται στην Πεύκη, σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο της πόλης, ενώ οι υπηρεσίες που παρέχει χαρακτηρίζονται από ανταγωνιστικές τιμές.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

16 Ιωαννίνων, Πεύκη