Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Πέτρος Μπέσας - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Πέτρος Μπέσας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λ. Παπανικολάου 109, Πεύκα, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310 582412 – 6978 621869 Website: periosmile.gr

Βιογραφικό:

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1981 φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Ανατόλια από όπου αποφοίτησε το 1999. Την ίδια χρονιά εισήχθη με υποτροφία στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονικης καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση κατάταξης μεταξύ των επιτυχόντων.

Από την Οδοντιατρική Σχολή αποφοίτησε το 2005 και κατόπιν εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία το 2007 με σκοπό τη μετεκπαίδευση και την εργασία.

Παρακολούθησε τα μετεκπαιδευτικά προγράμματα επανορθωτικής και αισθητικής οδοντιατρικής της Βρετανικής Ακαδημίας Επανορθωτικής Οδοντιατρικής (British Academy of Restorative Dentistry – BARD). Το 2011 η Ακαδημία του απένειμε το Diploma in Aesthetic Dentistry καθώς και το Masters Certificate in Aesthetic and Restorative Dentistry.

Το Σεπτέμβριο του 2009 ξεκίνησε στο Queen Mary University of London τριετές ολικής απασχόλησης πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία το οποίο ολοκλήρωσε το 2012 με την παράδοση διπλωματικής διατριβής με τίτλο: ‘A Questionnaire-based Survey investigating the Interest in Periodontology and Preferences for the Treatment of Localised Gingival Recessions by Dentists in the UK: A Pilot Study’. Του απονεμήθηκε ο τίτλος Master of Clinical Dentistry (MClinDent). Τον τελευταίο χρόνο των σπουδών εργάστηκε ως Honorary Specialist Registrar στο Royal London Hospital.

Κατα τη διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών εργάστηκε στις κλινικές Family Dental Clinic στο Brighton, Padgate Dental Practice στο Manchester, The Grove Dental Care στο Λονδίνο και κατέληξε να μοιράζει τον κλινικό του χρόνο ανάμεσα στις κλινικές Brighton Dental Clinic και Crawley Dental Clinic. Στις δύο κλινικές αυτές εχει τώρα ρόλο επιστημονικού συμβούλου σε θεραπείες περιοδοντολογίας και εμφυτευματολογίας καθώς και στη θεραπευτική προσέγγιση πολύπλοκων περιστατικών που παραπέμπονται στην Crawley Dental Clinic από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Εχει συμμετάσχει ως εκπαιδευτής στα προγράμματα μετεκπαίδευσης της Βρετανικής Ακαδημίας Επαμορθωτικής Οδοντιατρικής στην Ελλάδα και εχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια συνεχούς επιμόρφωσης παγκοσμίως κυριως σε θέματα Περιοδοντολογιας-Εμφυτευματολογιας και Αισθητικής Οδοντιατρικής. Είναι μέλος της Βρετανικής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας (British Society of Periodontology – BSP), της Βρετανικής Ομοσπονδίας Οδοντιάτρων (British Dental Association – BDA) καθώς και της Διεθνούς Ομάδας Εμφυτευματολογίας (International Team for Implantology – ITI).

Από το 2014 διατηρεί ιδιωτική οδοντιατρική κλινική στα Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης. Επίσης επισκέπτεται κλινικές συναδέλφων της Θεσσαλονίκης και της επαρχίας αναλαμβάνοντας περιστατικά Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λ. Παπανικολάου 109, Πεύκα, Θεσσαλονίκη